*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Je ticket naar het vrijgezellenfeest van je beste vriend!

Je beste vriend gaat trouwen, maar niet voordat alle kameraden met hem hebben afgerekend! Het vrijgezellenfeest is hét moment om even flink misbruik te maken van de gelegenheid en je beste vriend de meest gekke opdrachten te laten uitvoeren. Het is natuurlijk extra leuk om dit in het buitenland te doen voor een onvergetelijk weekend!

Of je jullie beste vriend nu in een kippenpak willen laten rondrennen door Edinburgh of met henna tattoos willen laten bewerken in Praag. Je vrijgezellenfeest begint bij CheapTickets.nl!

Welk hotel? Welk vervoer? Een verzekering? First stop: CheapTickets.nl!

Het is fijn als je wel het één en ander hebt voorbereid zodat het vrijgezellenweekend zo soepel mogelijk verloopt. Dus als de bestemming is gekozen kun je beginnen aan de voorbereiding! Soms komt hier meer bij kijken dan alleen je koffers inpakken. Denk bijvoorbeeld aan verzekeringen. We raden je aan om op onze voorbereidingspagina een kijkje te nemen, hier vind je meer informatie over een goede reisvoorbereiding met handige links voor het aanvragen van een visum en vaccinaties. Daarnaast is het ook wel fijn als er vervoer klaar staat op je bestemming en dat je een hotel hebt om gelijk even te kunnen ontspannen van de lange vlucht.

Meer tickets naar

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice