Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Je ticket naar

De roots van je vader

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

De roots van je vader

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Je ticket naar de roots van je vader

Het kan zijn dat je niet zo veel weet over de achtergrond van je vader of van één van je andere familieleden. Dus ga je op zoek, op zoek naar de roots van jouw cultuur en familie.

Waar de roots van je familieleden ook liggen, wij zorgen dat je er komt!

Jouw ontdekkingsreis begint hier!

Jakarta

Lima

Nairobi

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

Welk hotel? Welk vervoer? Een verzekering? First stop: CheapTickets.nl!

Je wilt natuurlijk dat de zoektocht naar je roots zo soepel mogelijk verloopt. Het is dan ook fijn als je het één en ander hebt voorbereid zodat je ontdekkingsreis zo soepel mogelijk verloopt. Dus als de bestemming is gekozen kun je beginnen aan de voorbereiding! En soms komt hier meer bij kijken dan alleen je koffers inpakken. Denk bijvoorbeeld aan inentingen en een visum. We raden je aan om op onze voorbereidingspagina een kijkje te nemen, hier vind je meer informatie over een goede reisvoorbereiding met handige links voor het aanvragen van je visum en vaccinaties. Daarnaast is het ook wel fijn als er vervoer klaar staat op je bestemming en dat je een hotel hebt om gelijk even te kunnen ontspannen van de lange vlucht. Zodat je daarna uitgerust kunt beginnen aan jouw zoektocht!

Meer tickets naar

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl