*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Je ticket naar de wereldreis die er nooit van kwam!

Je bent eindelijk klaar met je studie, misschien geef je wel je baan op of je gaat van je pensioen genieten door een keer écht wat van de wereld te zien! Hoe dan ook, je gaat de wereld ontdekken!

Weet je nog niet waar je reist begint? Op deze pagina vind je genoeg inspiratie. Zo hebben we een aantal topbestemmingen voor je uitgezocht waar jij een begin kunt maken aan de reis van je leven!

Welk hotel? Welk vervoer? Een verzekering? First stop: CheapTickets.nl!

Zo min mogelijk plannen en maar zien waar je eindigt behoort natuurlijk tot één van de charmes van een wereldreis. Toch is het fijn als je wel het één en ander hebt voorbereid zodat je wereldreis zo soepel mogelijk verloopt. Dus als de bestemming is gekozen kun je beginnen aan de voorbereiding! En hier komt meer bij kijken dan alleen je backpack volgooien met je dierbaarste spullen. Denk bijvoorbeeld aan inentingen en een visum. We raden je aan om op onze voorbereidingspagina een kijkje te nemen, hier vind je meer informatie over een goede reisvoorbereiding met handige links voor het aanvragen van je visum en vaccinaties. Daarnaast is het ook wel fijn als er vervoer klaar staat op je bestemming en dat je een hotel hebt om gelijk even te kunnen ontspannen van de lange vlucht. Zodat je daarna uitgerust kunt beginnen aan jouw wereldreis!

Meer tickets naar

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice