*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Je ticket naar een weekendje met z'n tweeën!

Soms ben je zo druk bezig met je kinderen, je werk of je studie, dat je bijna geen tijd meer overhoudt voor je partner. Daarom is het fijn om zo nu en dan het hectische thuisfront te laten voor wat het is en weer even ouderwets te genieten van elkaar.

Of je nu samen wilt genieten van de prachtige zonsondergang in Valencia of van een goed glas wijn in Milaan. Je ticket vind je op CheapTickets.nl!

Welk hotel? Welk vervoer? Een verzekering? First stop: CheapTickets.nl!

Je wilt echt tot rust komen. Dan is het fijn als je wel het één en ander hebt voorbereid zodat jouw weekendje zo soepel mogelijk verloopt. Dus als de bestemming is gekozen kun je beginnen aan de voorbereiding! Soms komt hier meer bij kijken dan alleen je koffers inpakken. We raden je aan om op onze voorbereidingspagina een kijkje te nemen, hier vind je meer informatie over een goede reisvoorbereiding met handige links voor het aanvragen van een visum en vaccinaties. Daarnaast is het ook wel fijn als er vervoer klaar staat op je bestemming en dat je een hotel hebt om gelijk even te kunnen ontspannen van de lange vlucht.

Meer tickets naar

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice