Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Tunesië

Tunis

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar Mediterraans genieten in Tunesië

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Tunis

Tunis ligt aan de Middellandse Zee en is de hoofdstad van Tunesië. De stad bevindt zich in het meest noordelijke gedeelte van het land en ligt niet alleen aan de kust, maar ook aan een meer. Er wonen ongeveer één miljoen mensen.

Medina

Naast een modern westers gedeelte, heeft Tunis een oud stadscentrum. Dit historisch gedeelte van de stad wordt ook wel de ‘Medina’ genoemd. Het staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Oude paleizen, moskeeën en souks (markten) maken de sfeer typisch oosters. In het centrum van de Medina staat één van de oudste moskeeën, de Grote Moskee. Deze moskee is opengesteld voor bezoekers.

Tunis heeft een aantal interessante musea. Het meest bekend is het Bardomuseum met zijn beroemde Romeinse mozaïeken. In het Dar Ben Abdalla krijg je een goede indruk van de volkstraditie; er worden onder andere traditionele kleding, sieraden en meubels tentoongesteld.

Uitgaan en ander vertier zijn te vinden rondom de haven van de stad. Hier bevinden zich de meeste restaurants en bars. Tunis heeft ook een aantal mooie stranden, waar je kunt duiken, surfen en zwemmen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 33°C en in de winter gemiddeld 16°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het 1 uur vroeger dan in Nederland en in de winter is er geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: Tunesische Dinar (TUD).
  • Taal: officieel: Arabisch. Er wordt ook Frans gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Tunis

Naar Tunis vliegen voor de beste prijzen? Dat kan via CheapTickets.nl. Op deze site kun je gemakkelijk online vluchten boeken naar vakantiebestemmingen over de gehele wereld!
De informatie is actueel, zodat je altijd profiteert van de meest recente aanbiedingen en deals. Jouw vliegticket boeken kan op elk moment, want de site is 24 uur per dag en 7 dagen per week online. In slechts enkele, eenvoudige stappen heb je direct jouw vliegticket geboekt!

Naar Tunis vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere vluchten naar Tunesië

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl