Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Tunesië

Monastir

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Monastir

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Monastir

Monastir is dé badplaats van Tunesië. Maar deze stad is niet alleen bekend om de mooie stranden. Er zijn verschillende attracties die zeker een bezoek waard zijn. Een leuke vakantiebestemming voor jong & oud.

De bezienswaardigheden

In Monastir kun je een bezoek brengen aan het Islamitisch Museum en de Grote Moskee. De belangrijkste bezienswaardigheid van deze stad is de Ribat van Harthema. Dit is een versterkt klooster dat in de 8e eeuw gebouwd werd om de moslims te beschermen tegen de Berbers uit het binnenland en eventuele aanvallen van christenen vanuit zee.

Op de Sidi-el-Mexeri begraafplaats is het indrukwekkende mausoleum van Habib Bourguiba te vinden. Het gebouw wordt gekenmerkt door een omvangrijke koepel, twee marmeren minaretten en een groot plein.

De stranden

Monastir is, zoals eerder gezegd, ook een echte badplaats. De meeste hotels zijn dan ook te vinden langs de prachtige goudgele stranden. Op een kleine afstand liggen nog meer badplaatsen zoals Sousse, Skanès en Port El Kantaoui.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 32˚C en de gemiddelde wintertemperatuur is 16˚C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er 1 uur vroeger dan in Nederland, in de winter is er geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de Dinar (DT).
  • Taal: de officiële taal is Modern Arabisch (met Tunesisch dialect). In toeristische gebieden spreken ze veelal ook Frans, Engels en Duits.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Monastir

Wil je voordelig naar Monastir vliegen? CheapTickets.nl biedt de mogelijkheid om vluchten van verschillende aanbieders te vergelijken. Je ziet direct welke vluchten beschikbaar zijn en welke het meest voordelig is. In het overzicht vind je naast de lijndiensten ook de charters (vakantievluchten) terug.

Je krijgt bovendien een handige lijst met de aanbiedingen voor diverse bestemmingen. Dus kijk snel op CheapTickets.nl!

Naar Monastir vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere vluchten naar Tunesië

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl