Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Tunesië

Tozeur

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Tozeur

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Tozeur

Wanneer je in Tozeur bent mag een tripje naar de woestijn natuurlijk niet ontbreken. Vanuit Tozeur is de grootste woestijn ter wereld gemakkelijk te bereiken. De Sahara neemt namelijk meer dan één derde van heel Afrika in beslag! Maak een trip met een kameel en ontdek de woestijnen in de omgeving op de meest authentieke wijze.

Bezienswaardigheden

Boek vliegtickets naar Tozeur en bezoek de meest bijzondere gebieden, maak kennis met de Tunesische tradities en vergeet natuurlijk de toeristische trekpleisters niet! Wat zuidelijker dan Tozeur ligt een enorm zoutmeer: Chott-el-Jerid. Wanneer het lang erg warm is valt dit meer droog. Wanneer dit gebeurt worden de zoutkristallen blootgelegd en geven zij een prachtige schittering! Niet voor niks worden hier regelmatig fata morgana’s gezien. Breng ook eens een bezoek aan de palmplantages en de Tuin van het Paradijs. Hier kom je meer te weten over de dadel, hier staat Tunesië bekent om. Ook het museum van Kunst en Tradities is erg leuk om wat over de cultuur te leren. Wil je meer weten over de geschiedenis? Dan is een bezoek aan het Dar Cherait Museum zeker wat voor jou. Als je in Tozeur in Tunesië bent, mag een bezoekje aan een moskee natuurlijk niet ontbreken. De Bled El Hadher moskee is gebouwd in de 11de eeuw. Aanschouw deze bijzondere moskee en breng direct een bezoek aan het graf van Ibn Chabbat.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: woestijnklimaat: droge winters van gemiddeld 19°C en droge zeer hete zomers met gemiddeld 38°C.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de Dinar.
  • Taal: Arabisch en Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegtickets Tozeur reserveren

Vliegtickets naar Tozeur reserveer je gemakkelijk online. Vul het bovenstaande zoekvenster in. Geef aan vanaf welk vliegveld je naar Tozeur wilt vliegen. Kies de gewenste datum en geef aan uit welke personen jouw reisgezelschap bestaat. CheapTickets.nl controleert voor jou welke luchtvaartmaatschappijen vliegtickets naar Tozeur aanbieden. Hierna kies je zelf met welke maatschappij je wilt vliegen. Door online te reserveren zie je onmiddellijk welke tickets beschikbaar zijn. Ook kun je gebruik maken van de meest actuele aanbiedingen. Reserveer jouw vliegtickets naar Tozeur en geniet van jouw vakantie.

Naar Tozeur vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere vluchten naar Tunesië

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl