“Beleef de geuren en kleuren van Marrakech”

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Marrakech

Marrakech; de stad van duizend-en-één-nacht, die aan de voet ligt van het Altas gebergte. Loop rond in de medina's en laat je overdonderen door de kleuren en geuren. Wees niet bang voor een beetje chaos, want vooral op de wegen gaat het er iets anders toe dan in Nederland! Dat mag de pret niet deren natuurlijk. Marrakech is een perfecte stad voor een weekend weg! Ook ideaal als je doorreist naar een ander deel van Marokko.

Bezienswaardigheden

Deze bezienswaardigheden zijn zeker een bezoekje waard:

Djemaa el Fna plein
Op het Djemaa el Fna plein, in het centrum van de oude stad, is het allemaal te doen: hier vind je berberhandelaren met koopwaar, verhaalvertellers en komedianten, entertainers en acrobaten, restaurantjes en voedselkraampjes.

Agdal- en Menaratuinen
De Agdal- en Menaratuinen zijn prachtig aangelegde tuinen waar je aan de drukte van de stad kunt ontsnappen. De Menaratuin is al in 1147 aangelegd! In de Agdaltuin kun je het Dar-el-Hana paleis bezoeken, waarvandaan je de Hoge Atlas kunt zien.

Bahia paleis
In dit prachtige en verkoelende paleis kun je de vele mozaïken kunstwerken en muren bewonderen. Op het binnenplein ervaar je een oase van rust. Mits je er wat vroeger naartoe gaat, dan zijn er wat minder toeristen.

Praktische info

  • Temperatuur: in de zomermaanden kan het erg warm zijn in Marrakech met temperaturen rond de 35 graden. Gedurende de rest van het jaar aangename temperaturen boven de 20 graden.
  • Tijdsverschil: 1 uur vroeger (in de zomer 2 uur vroeger).
  • Munteenheid: de Marokkaanse Dirham.
  • Taal: Arabisch & Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam naar Marrakech. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Marrakech leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Marrakech

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Marrakech? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Vliegtickets naar Marrakech

Zoek je goedkope vliegtickets naar Marrakech in Marokko? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Marrakech.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice