“Nador: een moderne havenstad middenin de natuur”

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Nador

Bezoek deze noord-Marokkaanse stad en neem een kijkje in de rijke cultuur van Marokko. In Nador ervaar je het Arabische leven aan de kust. De havenstad ligt aan de Middellandse Zee en heeft nog de charme van traditioneel Marokko. Pastelgekleurde huisjes contrasteren prachtig tegen het blauwe zeewater. Wanneer vlieg jij?

Wat te doen in Nador?

Er is altijd wat te beleven in Nador. Denk aan zon, zee, strand en heel veel cultuur. Lees een boek op de gouden stranden van Nador of breng een bezoekje aan een souk waar je van alles kunt kopen. Je zult nooit vervelen in deze havenstad.
Meer to do's in Nador >>

Evenementen in Nador

Marokkanen houden van een feestje en dat is te zien aan de bruisende evenementenkalender. Ongeacht de reisperiode, je zult altijd met de locals mee kunnen feesten en genieten van heerlijke traditionele gerechten.
Meer evenementen in Nador >>

Praktische info

  • Temperatuur: Nador heeft in de zomer een gemiddelde temperatuur van 30°C. Tijdens de wintermaanden is de gemiddelde temperatuur 15°C.
  • Tijdsverschil: het is in Marokko één uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Marokkaanse dirham (MAD).

Bekijk alle praktische info >>

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven naar Nador. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Nador leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Nador

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Nador? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Nador

Zoek je goedkope vliegtickets naar Nador in Marokko? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Nador.