Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Marokko

Ouarzazate

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Ouarzazate

Ouarzazate

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Ouarzazate

Ouarzazate ligt aan de rand van de Sahara, in het zuiden van Marokko. Vanwege zijn ligging vormt de stad voor toeristen vaak het startpunt voor een excursie door de woestijn. Om die reden heeft het de bijnaam ‘Poort naar de Woestijn’ gekregen.

Gemoedelijke stad

Ouarzazate is met ongeveer 40.000 inwoners een redelijk kleine stad. De vele pleintjes met cafés, bazaars en ambachtelijke winkels dragen bij tot de gezellige sfeer. Een wandelingetje maken door de stad of een lekker kopje thee drinken op de markt zijn dan ook echte aanraders.

Cultuur

Meer op zoek naar cultuur? In de omgeving van Ouarzazate staat het Aït Ben Haddou Kasteel. Vanwege zijn prachtige ligging tussen amandelbomen, staat het op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het kasteel diende in het verleden om die reden al meerdere keren als filmdecor.

Vlakbij de Ouarzazate kun je de Atlas Filmstudio’s bezoeken. Dit zijn de grootste filmstudio’s ter wereld!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 25°C en in de winter is het gemiddeld 12°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het twee uur vroeger dan in Nederland, in de winter is dat één uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de dirham (DH).
  • Taal: de officiële taal is Arabisch. Daarnaast wordt er ook Frans en Berbers gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Ouarzazate

Op CheapTickets.nl vind je de beste deals en aanbiedingen voor vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Wil je de beste tarieven voor een vliegticket naar Ouarzazate? Boek dan direct online het goedkoopste vliegticket en vlieg zo voordelig mogelijk.

CheapTickets.nl is één van de grootste online reisbureaus waar je ook een compleet verzorgde vakantie kunt boeken. Direct online een hotelovernachting of huurauto tegen de beste deals reserveren behoort ook tot de mogelijkheden.

Naar Ouarzazate vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl