Vlieg voordelig naar Agadir

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Agadir

Agadir, de grootste badplaats van Marokko. Historische gebouwen, prachtige architectuur, leuke musea en een bruisend stadscentrum; je vindt het allemaal terug in Agadir. Maar wat mag je écht niet missen en wat moet je weten voor je vertrekt? Wij helpen je een handje!

Bezienswaardigheden

Deze bezienswaardigheden in Agadir zijn zeker een bezoekje waard:

Kasbah
In 1960 werd Agadir door een zware aardbeving getroffen. Het verwoestte een groot deel van de stad. Kasbah bleef overeind staan. Zeven kilometer ten noordwesten van de stad op een heuveltop vind je Kasbah. Het diende vroeger als huizing voor maar liefst 300 mensen. Vandaag de dag staan alleen de buitenmuren nog overeind. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de stad.

Palm Beach
Agadir ligt aan de Atlantische kust en kent veel stranden om te bezoeken. Palm Beach is een privé strand gelegen aan de kust. Families kunnen hier heerlijk genieten van de rust. Er zijn diverse faciliteiten aanwezig, zoals douches, toiletten en een kinderspeeltuin.

Historisch Talborjt
De aardbeving uit 1960 heeft een grote impact op Agadir gehad. Vrijwel de gehele stad was verwoest en moest opnieuw worden opgebouwd. Er zijn veel slachtoffers gevallen tijdens deze aardbeving. Onderaan de kasbah ligt Talborjt. In dit gebied vind je overblijfselen van de oude stad.

Woestijntrekking
Vanuit Agadir kun je de Sahara bezoeken. Je kunt vele excursies boeken van van een paar dagen. Tijdens zo'n excursie overnacht je in de woestijn en ga je per kameel verder. Voor de echte avonturiers een aanrader!

Praktische info

  • Temperatuur: het is er bijna altijd mooi weer en de temperatuur is bijna altijd boven de 20 garaden.
  • Tijdsverschil: het is er 1 uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Dirham.
  • Taal: Arabisch & Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam naar Agadir. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Agadir leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Agadir

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Agadir? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Agadir

Zoek je goedkope vliegtickets naar Agadir in Marokko? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Agadir.