Vlieg voordelig naar Essaouira

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets naar Essaouira

Essaouira (spreek je uit als “essa-weera”) is een kustplaats in het westen van Marokko. Essouira staat bekend om de prachtige medina die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Een medina is een oud stadsgedeelte met stadsmuren en kleine, smalle straatjes. De stadsgedeeltes komen op meerdere plekken voor in Noord-Afrikaanse steden. De Medina’s zijn in de 9de eeuw gebouwd om de vijand op afstand te houden. Tegenwoordig zitten er talloze leuke winkeltjes en bedrijfjes waar je een kijkje kunt nemen.

Windsurfen in Essaouira

Essouira is vandaag de dag een trekpleister voor windsurfers. Voor een culturele beleving kun je de kleine vissershaven bezoeken of een kijkje nemen in het historisch museum van Essouira (Sidi Mohammed Ben Abdallah Museum).

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de maanden juni t/m september is de gemiddelde dagtemperatuur boven de 20 graden.
  • Tijdsverschil: 1 uur vroeger (in de zomer 2 uur vroeger).
  • Munteenheid: de Marokkaanse Dirham.
  • Taal: Arabisch & Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Goedkoop vliegticket Essaouira boeken?

Op CheapTickets.nl boek je razendsnel goedkope vliegtickets naar Essaouira. Vul direct het zoekvenster in en binnen een mum van tijd weet je hoe goedkoop je naar Marokko kunt vliegen. Je vindt de verschillende vluchten (van verschillende aanbieders) online. Zo kies je direct voor het goedkoopste vliegticket!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Essaouira

Zoek je goedkope vliegtickets naar Essaouira in Marokko? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Essaouira.