Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Marokko

Essaouira

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Essaouira

Essaouira

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets naar Essaouira

Essaouira (spreek je uit als “essa-weera”) is een kustplaats in het westen van Marokko. Essouira staat bekend om de prachtige medina die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Een medina is een oud stadsgedeelte met stadsmuren en kleine, smalle straatjes. De stadsgedeeltes komen op meerdere plekken voor in Noord-Afrikaanse steden. De Medina’s zijn in de 9de eeuw gebouwd om de vijand op afstand te houden. Tegenwoordig zitten er talloze leuke winkeltjes en bedrijfjes waar je een kijkje kunt nemen.

Windsurfen in Essaouira

Essouira is vandaag de dag een trekpleister voor windsurfers. Voor een culturele beleving kun je de kleine vissershaven bezoeken of een kijkje nemen in het historisch museum van Essouira (Sidi Mohammed Ben Abdallah Museum).

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de maanden juni t/m september is de gemiddelde dagtemperatuur boven de 20 graden.
  • Tijdsverschil: 1 uur vroeger (in de zomer 2 uur vroeger).
  • Munteenheid: de Marokkaanse Dirham.
  • Taal: Arabisch & Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Goedkoop vliegticket Essaouira boeken?

Op CheapTickets.nl boek je razendsnel goedkope vliegtickets naar Essaouira. Vul direct het zoekvenster in en binnen een mum van tijd weet je hoe goedkoop je naar Marokko kunt vliegen. Je vindt de verschillende vluchten (van verschillende aanbieders) online. Zo kies je direct voor het goedkoopste vliegticket!

Naar Essaouira vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl