Vlieg voordelig naar Rabat

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Rabat

Rabat is een kustplaats aan de Atlantische Oceaan en tevens de hoofdstad van Marokko. Vanwege de blauwe zee en het warme klimaat oefent de stad veel aantrekkingskracht uit op vakantiegangers. In Rabat kun je genieten van zowel historische bezienswaardigheden als culturele attracties.

Bezienswaardigheden

Deze bezienswaardigheden in Rabat zijn zeker een bezoekje waard:

Kasbah
In de Medina, het oudste gedeelte van de stad, bevindt zich de Kasbah van de Oudaya's, met het prachtige 17e-eeuwse paleis, dat vandaag de dag is omgetoverd tot een museum met Marokkaanse kunst.

Archeologisch Museum
In dit museum krijg je een aardige indruk van het verleden van Rabat. Hier vind je een indrukwekkende collectie archeologische vondsten uit een Romeinse nederzetting, zoals bronzen beelden.

Kostuum Museum
In het Kostuum Museum vind je een mooie verzameling oude kostuums en traditionele sieraden. Leuk om een middagje te bezoeken.

Hassantoren
De 44 meter hoge Hassantoren is gebouwd als minaret van de incomplete Hassan Moskee. Deze toren vormt samen met omliggende muurrestanten het mausoleum van Koning Mohammed V, die in 1961 overleed.

Praktische info

  • Temperatuur: in juli is de gemiddelde temperatuur 28°C en januari 17°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er twee uur vroeger dan in Nederland, in de winter is het tijdsverschil één uur.
  • Munteenheid: de officiële munt is de Dirham.
  • Taal: de officiële taal is het Arabisch. Ook wordt er het Berbers en het Frans gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam of Eindhoven naar Rabat. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Rabat leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Brussel of zelfs Düsseldorf.

Vliegticket Rabat

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Rabat? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Vliegtickets naar Rabat

Zoek je goedkope vliegtickets naar Rabat in Marokko? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Rabat.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice