Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Marokko

Tétouan

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar overnachten in een Yurt

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Tétouan (TTU)

Een trip naar Tétouan is een trip naar de oudheid. In de stad laat het verleden zich nog goed zien in de oude gebouwen, het watersysteem dat zich door de stad uittrekt en de kunst dat de stad siert. Behalve het warme mediteraanse weer valt er genoeg te zien in en om de stad.

Wanneer kun je het beste vliegtickets boeken naar Tétouan?

Vliegtickets naar Tétouan zijn het goedkoopst als je lange tijd voor jouw reis boekt (meer dan 3 maanden). We raden je dan ook aan om een reis naar Marokko vér vooruit te plannen. Zo weet je zeker dat je een voordelig vliegticket te pakken hebt!

Praktische info

  • Temperatuur: In de zomer is de gemiddelde temperatuur ongeveer 25˚C en in de winter ongeveer 10˚C.
  • Tijdsverschil: In Tétouan is het dezelfde tijd als in Amsterdam.
  • Munteenheid: De Marokkaanse Dirham
  • Taal: Marokkaans
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegen naar Tétouan

Alternatieve Luchhavent *
Tanger (TNG)
Luchthavens in Tétouan
Tétouan Baita (TTU)
Vertrekluchthavens in NL
Schiphol (AMS)
Luchtvaartmaatschappijen
Royal Air Maroc (AT), Air France (AF), Iberia (IB)
Afstand
2035 km

* Gemiddelde prijs in de laatste 12 maanden met vertrek vanaf Amsterdam (incl. boekingskosten)

Last-minute vliegtickets naar Tétouan

Tétouan ligt op anderhalf uurtje rijden vanaf Tanger, je kunt er voor kiezen om via het populairdere Tanger te reizen wanneer dit voordeliger is. Als je een last-minute vlucht naar Tétouan wilt boeken, kunnen deze wat duurder uitvallen dan wanneer je je vliegticket drie maanden eerder boekt. Wil je Tétouan bezoeken, plan dit dan ver (ongeveer drie maanden) van tevoren!

Bezienswaardigheden in Tétouan

De felle kleuren van de Chefchaouen zijn een van de meest iconische beelden van Marokko.

De Medina

De medina (oude stad) van Tetouan straalt van de prachtige Moorse invloeden. De architectuur komt direct uit de Marokkaanse oudheid. Het wordt dan ook beschouwd als een van de best bewaarde steden. Met om elke hoek een nieuwe scéne vanuit een oude film.

Het Modern Art Center van Tétouan

In Tétouan vind je een van de twee fijnkunstscholen in Marokko (de andere in Casablanca). Het gebouw zelf is al een bezoekje waard. Het museum is gebouwd in een oud kasteel met Spaanse invloeden, dat ooit een station. Het is gerenoveerd om de kunstwerken de beschermen en binnen verlichting te bieden.

Souk District

De soukwijk is een heerlijke plaats om door te struinen, letterlijk! De vele markten laten je proeven van het échte Marokko, hier komen de inwoners van Tétouan namelijk zelf om hun dagelijkse inkopen te doen. Van kleding en voedsel tot tapijten en kunstwerk. Op de markten in de soukwijk vind je het.

Vliegticket Tétouan

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Tétouan? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Naar Tétouan vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl