Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Canada

Winnipeg

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Winnipeg

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Winnipeg

Winnipeg ligt in het zuiden van Canada, vlakbij de grens van de Verenigde Staten. De zomers zijn warm met een gemiddelde temperatuur van 26°C. De winters zijn echter extreem koud. In de maanden december en januari kan de temperatuur gemakkelijk dalen naar -20°C! Winnipeg is dan ook één van de koudste steden ter wereld.

Park

Het oudste park van Winnipeg is het Assiniboine Park, waarin vele oude bomen staan. Loop in het park eens binnen bij de dierentuin van Winnipeg. Hier leven meer dan driehonderd soorten dieren, waaronder vele exotische, zoals de Siberische Tijger. Ook is er een Beeldentuin, die gewijd is aan de lokale beeldhouwer Leo Mol.

Vanwege de vele winkels en uitgaansmogelijkheden is de Forks een populaire trekpleister in het centrum van Winnipeg. Dit gedeelte van de stad geldt al vele jaren als een ontmoetingsplek, waar van alles te doen is. Op de Forks Market, de overdekte markt, is van alles te koop: van kleding en bloemen tot levensmiddelen en handwerk. Ook zijn er leuke restaurants en cafés.

Loop ook eens binnen bij het Museum of Man. Door middel van tentoonstellingen, shows, verzamelingen en een planetarium kom je alles te weten over het culturele en historische erfgoed van Manitoba, de provincie waarin Winnipeg ligt.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 26°C en in januari -13°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Canadese dollar.
  • Taal: de officiële talen zijn het Engels en het Frans. Ook Indiase talen en het Creools komen voor.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Winnipeg

Liever ook het goedkoopste vliegticket naar Winnipeg boeken? Op CheapTickets.nl is dat mogelijk, want hier worden vluchten naar vele bestemmingen over de gehele wereld, voor de laagste tarieven aangeboden. CheapTickets.nl is al jarenlang een online reisaanbieder van vliegtickets, huurauto's, hotels en compleet verzorgde vakanties.

Door een vliegticket online te boeken kun je altijd zo voordelig mogelijk naar jouw favoriete bestemming vliegen. CheapTickets.nl heeft namelijk altijd de beste deals en de leukste aanbiedingen!

Naar Winnipeg vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl