Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Canada

Sault Sainte Marie

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Sault Sainte Marie

Sault Sainte Marie

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Sault Sainte Marie

Sault Sainte Marie ligt in het uiterste zuiden van de Canadese staat Ontario, bij de grens met de Verenigde Staten. De stad ligt op de oevers van de St. Marys River en bij de Grote Meren. Voor bezoekers is er een leuke mix aan culturele bezienswaardigheden en natuurlijke attracties.

Bezienswaardigheden

Sault Sainte Marie heeft verschillende attracties voor jong en oud. Bent u museumliefhebber, bezoek dan het Sault Sainte Marie Museum. Hier komt u alles te weten over de cultuur en ontwikkeling van de stad. Of ga naar het Canadian Bushplane Heritage Centre, een interactief luchtvaartmuseum met oude vliegtuigen en simulators.

Een ander leuk uitstapje voor het hele gezin is de Spruce Haven Zoo. In deze kleine dierentuin kunt u een mooie collectie dieren in hun natuurlijke leefomgeving zien.

Recreatie en buitensport

Ook aan natuurlijke attracties heeft Sault Sainte Marie geen gebrek. De vele parken en meren in de omgeving bieden talloze mogelijkheden op recreatief gebied. In de Hiawatha Highlands bijvoorbeeld kunt u picknicken, mountainbiken en wandelen. Het natuurgebied is vooral in de winter populair vanwege het grote aantal crosscountry skiroutes.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 17,8°C en in januari -10,4°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Canadese Dollar.
  • Taal: de officiële talen zijn het Engels en het Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Sault Sainte Marie

Op CheapTickets.nl kunt u altijd terecht voor de meest recente en voordeligste tarieven voor vluchten naar steden wereldwijd. Op de website kunt u eenvoudig de prijzen van diverse aanbieders met elkaar vergelijken, zodat u altijd voor het goedkoopste tarief naar uw favoriete vakantiebestemming kunt vliegen.

De beste vliegtickets naar Sault Sainte Marie zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week te vinden op CheapTickets.nl. Kijk snel op de website voor de beste deals en regel uw vliegreis supersnel online!

Naar Sault Sainte Marie vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl