Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Canada

Montreal

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Montreal

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Montréal

Montréal is met ongeveer 1650.000 inwoners één van de grootste steden van Canada. De stad staat vooral bekend om haar rijke cultuur. Ook herkenbaar is de combinatie van oude met nieuwe architectuur. Er zijn moderne wolkenkrabbers te vinden, maar ook historische bouwwerken, zoals kathedralen en kerken.

Cultuur en architectuur

Eén van de grootste trekpleisters, naast de prachtige 17e-eeuwse huizen in het historische gedeelte van Montréal, is de Basiliek Notre-Dame. Hier worden ‘s avonds mooie lichtshows opgevoerd. Montréal heeft daarnaast een aantal interessante musea, zoals een kunstmuseum en een museum over archeologie en geschiedenis. De rijke cultuur van de stad uit zich ook in de vele festivals die, vooral in de zomer, worden gehouden.

Ondergrondse stad

Imposant is de enorme stad onder het centrum van Montréal. Je kunt hier onder andere winkelen, dineren, een filmpje pakken of een museum bezoeken! Ook zijn er metro- en treinstations te vinden. Vanwege dit grote ondergrondse complex wordt de stad ook veel bezocht in de winter.

In Montréal zijn veel verschillende culturen te vinden. En dat uit zich onder andere in de uitgebreide keuken. Montréal heeft ongeveer 4500 restaurants en is daardoor een waar paradijs voor culinaire liefhebbers!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 26°C en in de winter gemiddeld -10,4°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Canadese dollar.
  • Taal: de officiële taal in Montréal is Frans. Ook wordt er Engels gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Montréal

Wil je ook eens voordelig naar Montréal of een andere vakantiebestemming vliegen? Kijk dan snel op CheapTickets.nl. Op de site vind je een uitgebreid aanbod vluchten naar bestemmingen over de hele wereld, tegen de meest voordelige tarieven. Je kunt jouw vliegticket snel, eenvoudig en direct online boeken!

Naar Montreal vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl