Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Canada

Quebec

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Quebec

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Québec

Québec ligt in het zuidoosten van Canada en is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Québec. De stad heeft een interessant historisch erfgoed en een levendige cultuur met theaters, festivals en musea.

Historie

Stap even terug in de tijd en bezoek Le vieux Québec, het oudste gedeelte van de stad. Uniek zijn de grote stadsmuren die al vele honderden jaren oud zijn. Historische bouwwerken die je zeker gezien moet hebben zijn het Ursulinenklooster uit 1693 en het Châteaux Frontenac uit 1893.

Cultuur

Houd je van musea, dan mag je het Museum of Civilization beslist niet overslaan. In dit interactieve museum krijg je een goed beeld van de cultuur van de stad en de provincie. Tot de lokale cultuur behoort ook het jaarlijkse Winter Carnival, een enorm festival met talloze activiteiten.

Leuk voor de hele familie is het Parc Aquarium. Hier maak je kennis met waterdieren, zoals ijsberen, walrussen en een groot aantal vissoorten. Of maak een uitstapje naar het Parc de la Jacques-Cartier, een groot natuurgebied, waar je uitstekend kunt sporten.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 19,2°C en in januari gemiddeld -12°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Canadese Dollar.
  • Taal: de officiële talen zijn het Engels en het Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Québec

Droom je er ook over zo voordelig mogelijk naar Québec te vliegen? CheapTickets.nl bied je een eerlijke en veilige manier om het goedkoopste vliegticket naar jouw favoriete bestemming online te boeken. Door onze jarenlange ervaring bieden wij op onze website de laagste tarieven voor vluchten, hotels, huurauto’s en vliegvakanties.

Door jouw vliegticket direct online te regelen, maak je altijd gebruik van de nieuwste aanbiedingen, want de website is altijd actueel. Voor advies kun je ook contact opnemen met de reisexperts van CheapTickets.nl.

Naar Quebec vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl