Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Canada

Calgary

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Calgary in 't kort
Amsterdam-Calgary

Je ticket naar avontuur in de Canadian Rockies

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Calgary

De stad Calgary ligt ten oosten van de Rocky Mountains. Hier bevind je je in het hart van het Canadese ‘cowboyland’. Het is één van de snelst groeiende steden in Canada. Een bijzondere stad met een rijk verleden. Maar wat mag je écht niet missen en wat moet je weten voor je vertrekt? Wij helpen je een handje!

Bezienswaardigheden

Deze bezienswaardigheden in Calgary zijn zeker een bezoekje waard:

Glenbow Museum
Het Glenbow Museum is het grootste museum van West Canada. Het biedt een levendige voorstelling van de Canadese oorspronkelijke Indianen en vroege ontdekkers.

Calgary Zoo
Om er zeker van te zijn dat je tijdens jouw verblijf in Canada echte beren zult zien, kun je een bezoekje brengen aan de Zoo. Hier is een brede variëteit aan inheemse diersoorten te vinden. Leuk bezoekje als je met kinderen naar Calgary gaat!

Heritage Park Historical Village
In dit park waan je je in andere tijden. Je vindt hier oorspronkelijke woningen uit de indianentijd. Mensen lopen rond in klederdracht en je kunt er musea bezoeken met spullen uit die tijd (periode tussen 1860 en 1950).

Banff National Park
Het Banff National Park staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Dit komt doordat er een prachtig meer met heel helderblauw water in ligt, genaamd: Lake Louise. In dit National Park kun je op meerdere plekken de Rocky Mountains zien en genieten van het uitzicht.

Calgary Stampede
Ieder jaar vindt de beroemde Calgary Stampede plaats. Dit is de grootste openluchtshow ter wereld met huifkarraces, cowboy- en indianenfeesten. Het evenement trekt ieder jaar honderdduizenden bezoekers.

Praktische info

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomermaanden is ongeveer 23˚C en in de wintermaanden ongeveer -5˚C.
  • Tijdsverschil: het is er 8 uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: Canadese Dollar.
  • Taal: de officiële talen zijn Engels en Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam of Eindhoven naar Calgary. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Calgary leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Calgary

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Calgary? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Naar Calgary vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl