Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Canada

Ottawa

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Ottawa

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Ottawa

Ottawa ligt in het zuidoosten van Canada. De stad ligt aan de oevers van de Ottawa-rivier. In de omgeving liggen grote parken en meren en in het centrum vind je vele culturele bezienswaardigheden.

Cultuur

In Ottawa zijn vele musea te bekijken. Zo is er een Oorlogsmuseum, Luchtvaartmuseum en een museum over de geschiedenis van de stad, het Bytown Museum. Opmerkelijk is het Ski Museum. Hier wordt de geschiedenis van skiën en snowboarden in Canada blootgelegd. De collectie bestaat uit een groot aantal ski's, snowboards, oude foto's, medailles en nog veel meer!

Centrum

Sparks Street is één van de belangrijkste historische straten in het centrum van Ottawa. De straat is een voetgangerszone met een groot aantal warenhuizen, boetieks, cafés en monumenten. Bij een bezoek aan Ottawa mag je ook de indrukwekkende Parlementgebouwen met de Peace Tower en standbeelden niet aan je voorbij laten gaan. Andere bezienswaardigheden zijn de Basiliek van Notre Dame en het Tulpen Festival, dat ieder jaar in mei wordt gehouden.

In en om Ottawa is veel natuur te vinden. Een aanrader is het Gatineau Park, dat op een steenworp afstand van het centrum ligt. Het park bevat leuke bezienswaardigheden en er zijn vele activiteiten te doen, zoals zwemmen, paardrijden en paragliden. Hier ligt ook het Canadian Museum of Civilization, dat zowel van binnen als van buiten de moeite waard is!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 27°C en in januari 6°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Canadese dollar.
  • Taal: de officiële talen zijn Engels en Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Ottawa

Zo voordelig mogelijk naar Ottowa vliegen kan via CheapTickets.nl. We vergelijken de prijzen van vluchten naar bestemmingen over de hele wereld, waardoor we de laagst mogelijke tarieven aanbieden. Door direct online jouw vliegticket naar Ottowa te bestellen, kun je op ieder moment profiteren van de dagelijkse aanbiedingen.

Wil je geholpen worden met online boeken? Neem dan contact op met CheapTickets.nl, zodat wij je persoonlijk verder kunnen helpen!

Naar Ottawa vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl