Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Canada

Halifax

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Halifax

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Halifax

Halifax ligt aan de zuidoostkust van Canada, in de provincie Nova Scotia. Een bezoek aan deze mooie stad verveelt niet snel, want Halifax heeft op veel manieren iets te bieden.

Historisch centrum

Halifax heeft een historisch centrum met prachtige bouwwerken, musea, kunstgalerijen en parken. De stad ontstond in de 19e eeuw en veel historische bezienswaardigheden komen dan ook uit die periode. Zoals de gotische kathedraal ‘Cathedral Church of All Saints’, die bekend staat om zijn prachtige glas-in-lood ramen. Andere religieuze gebouwen zijn de Onze-Lieve-Vrouwen kapel uit 1661 en de St. George kerk uit 1801.

Halifax heeft een aantal mooie parken en tuinen. In de Openbare Tuinen staan fonteinen en bomen, bloemen en planten, afkomstig uit de gehele wereld.

Stervormig fort

Vanwege zijn architectuur en geschiedenis is de Citadelheuvel één van mooiste en populairste bezienswaardigheden in Halifax. Het stervormige fort werd in de negentiende eeuw ter verdediging van de stad gebouwd. Er worden nu rondleidingen gegeven en er is een museum over de geschiedenis van het leger.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 18°C en in de winter kan de temperatuur dalen naar -8°C.
  • Tijdsverschil: het is er vijf uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Canadese dollar.
  • Taal: Engels en Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Halifax

Altijd al eens een keer zo voordelig mogelijk naar Halifax willen vliegen? CheapTickets.nl maakt dit voor jou mogelijk, want door de vliegtarieven te vergelijken bieden wij de beste deals, tarieven en aanbiedingen.
CheapTickets.nl is actueel, eenvoudig en supersnel! Je kunt jouw vliegticket direct online boeken, in enkele eenvoudige stappen. Voor hulp over reserveringen, boeken of de goedkoopste tarieven voor vluchten, staan wij jou ook graag persoonlijk te woord!

Naar Halifax vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl