Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Canada

Edmonton

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Edmonton

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Edmonton

Edmonton ligt in de Canadese provincie Alberta en heeft ongeveer 730.000 inwoners.

Shop till you drop

Op het gebied van winkelen ben je in Edmonton aan het juiste adres. De stad heeft het allemaal; dure merkkleding, tweedehands koopjes en unieke, antieke meubels. De West Edmonton Mall is een enorm groot winkelcentrum met maar liefst achthonderd winkels! Er zijn daarnaast verschillende winkelgebieden met winkels en boetiekjes voor elk budget.

Parken

Edmonton heeft een aantal leuke parken, zoals World Waterpark, een overdekt waterpretpark, dat zowel voor kinderen als volwassenen leuk is. Een andere trekpleister is het Odyssium. In dit centrum zijn verschillende activiteiten op het gebied van educatie, waardoor het veel kinderen (en families) aantrekt. Hier leer je alles over de ruimte en wetenschap en er is een IMAX theater.

Maar Edmonton heeft veel meer te bieden dan een winkel of pretpark bezoeken. Er zijn ook interessante musea, zoals het Koninklijk Museum en het Luchtvaartmuseum. Ook bekend in Edmonton zijn de vele festivals.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 18°C en in de winter gemiddeld -12°C.
  • Tijdsverschil: het is er acht uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Canadese dollar.
  • Taal: in Edmonton wordt Engels gesproken en in mindere mate Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Edmonton

CheapTickets.nl beschikt over een totaalaanbod van vluchten, hotelovernachtingen, autoverhuur, complete vakanties en verzekeringen. Omdat de prijzen worden vergeleken, profiteer je van de meest voordelige tarieven voor vluchten naar Edmonton.

Van plan om naar een andere bestemming te vliegen? Ook dat kan, want met CheapTickets.nl kun je zo voordelig mogelijk naar bestemmingen over de gehele wereld vliegen! Jij hebt jouw vliegticket bovendien snel in handen, want online boeken via de site gaat supersnel en heel eenvoudig!

Naar Edmonton vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl