Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Canada

Saskatoon

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Saskatoon

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Saskatoon

Saskatoon heeft zo’n 234.000 inwoners en ligt in de Canadese staat Saskatchewan. De stad heeft een levendig cultureel leven met musea, theater, festivals en evenementen. Zowel in de zomer als in de winter zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van buitensport.

Culturele attracties

Saskatoon is een leuke culturele vakantiebestemming. Houdt u van kunst, breng dan een bezoek aan het Mendel Art Gallery. Hier kunt u een collectie zien van meer dan vijfduizend lokale, nationale en internationale werken. Meer weten over de geschiedenis en de toekomst van Saskatoon? Loop dan eens binnen bij het Meewasin Valley Centre.

Indianencultuur- en geschiedenis

Het Wanuskewin Heritage Park is volgens velen één van de mooiste attracties in Saskatoon. In dit park krijgt u een beeld van de manier waarop indianen zo’n zesduizend jaar geleden leefden. Er zijn belangrijke archeologische vondsten te zien, waaronder aardewerk. Ook zijn er tipi’s en kunt u er traditionele dansen zien en gerechten proeven.

Saskatoon heeft ook genoeg te bieden als u van winkelen houdt. En er zijn verschillende theaters waar diverse voorstellingen worden gegeven. De stad heeft ieder jaar ook leuke festivals, evenementen en openluchtconcerten.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: Saskatoon staat bekend om de warme zomers en koude winters: de gemiddelde temperatuur in juli ligt tussen 11°C en 25°C en in januari tussen de -13°C en -24°C.
  • Tijdsverschil: het is er acht uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Canadese Dollar.
  • Taal: de officiële talen zijn het Engels en het Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Saskatoon

Naar Saskatoon vliegen kan met het hele gezin, want deze stad heeft activiteiten voor jong en oud. Op CheapTickets.nl vindt u niet alleen de voordeligste vluchten naar Saskatoon, maar ook naar vele andere fantastische steden.

CheapTickets.nl biedt een ruime keuze aan vliegtickets en compleet verzorgde vakanties. Doordat de beste tarieven al zijn geselecteerd kunt u eenvoudig de goedkoopste vliegreis vinden en direct online reserveren.

Naar Saskatoon vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl