Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Canada

Kingston

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Kingston in 't kort
Amsterdam-Kingston

Vlieg voordelig naar Kingston

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Kingston - Canada

Kingston ligt aan het Lake Ontario, in het uiterste zuidoosten van de Canadese staat Ontario. De grens met de Amerikaanse staat New York ligt op een steenworpafstand van de stad.

Bezienswaardigheden

Kingston heeft een bruisend cultureel leven met festivals, muziek en theater. Houdt u van musea? Breng dan een bezoek aan het Fort Henry National Historical Site. Dit fort werd gebouwd ter verdediging van de stad en huist nu een museum over de militaire geschiedenis van Kingston.

Natuur en recreatie

Kingston is een populaire bestemming voor iedereen die houdt van het buitenleven. De omgeving is geschikt voor talloze outdooractiviteiten zoals mountainbiken en kanoën. Van de vele mogelijkheden op het gebied van watersport zijn duiken en zeilen erg populair. Daarnaast biedt de stad hele goede voorzieningen om te golfen.

In de omgeving van Kingston zijn een aantal schitterende natuurparken te vinden. Zoals het Frontenac Provincial Park, dat een mooie mix aan bossen, meren en wildlife biedt. Ook het grote Lake Ontario trekt, met zijn prachtige eilanden, veel bezoekers.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 20,3°C en in januari -8°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Canadese Dollar.
  • Taal: de officiële talen zijn het Engels en het Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Kingston - Canada

Wilt u ook voordelig vliegen, bekijk dan het assortiment vluchten op CheapTickets.nl. Hier vindt u de beste selectie tarieven voor Kingston en andere populaire vakantiebestemmingen.

CheapTickets.nl biedt ook de mogelijkheid om goedkoop een hotelovernachting, compleet verzorgde vakantie of huurauto online te boeken. Kijk snel voor het meest actuele en complete aanbod in het overzicht op de website.

Naar Kingston vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl