Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Canada

Fort Mcmurray

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Fort Mcmurray

Fort Mcmurray

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Fort McMurray

Fort McMurray ligt bij de samenvloeiing van de Clearwater River en de Athabasca River in de Canadese staat Alberta. De stad speelde een belangrijke rol in de aardolie-industrie en wordt ook wel Oilsands City genoemd.

Bezienswaardigheden

Fort McMurray heeft één van de grootste ‘Oil Sands’ ter wereld. Op deze plaatsen wordt olie uit zand gewonnen. Vanwege de belangrijke economische en culturele waarde hiervan is het Fort McMurray Oil Sands Discovery Centre een must. Hier komt u alles te weten over de manier waarop de olie uit de zandgronden wordt gewonnen.

Stap even terug in de tijd en breng een bezoek aan het Heritage Park. In dit grote openluchtmuseum ziet u verscheidene historische gebouwen en een waardevolle verzameling artefacten, waardoor u veel te weten komt over het traditionele leven.

Natuur en recreatie

Ook het prachtige landschap rond Fort McMurray is een grote trekpleister. De stad heeft een heel scala aan activiteiten: van wandelen en zwemmen in de zomer tot skiën en snowboarden in de winter. Bovendien kunt u vanuit Fort McMurray gemakkelijk één van de grootste nationale parken bezoeken: het Wood Buffalo National Park.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de winters zijn koud en lang, de zomers kort en warm. De gemiddelde temperatuur in de zomer is 17°C en in de winter -19°C.
  • Tijdsverschil: het is er acht uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Canadese Dollar.
  • Taal: de officiële talen zijn het Engels en het Frans. In het gebied rond Fort McMurray wordt voornamelijk Engels gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Fort McMurray

Op CheapTickets.nl kunt u heel snel online een voordelig vliegticket naar Fort McMurray boeken. Wij vergelijken voor u de tarieven van verschillende vliegtuigmaatschappijen, zodat u eenvoudig de goedkoopste vlucht naar uw favoriete vakantiebestemming kunt vinden.

Vliegen naar een andere bestemming kan ook, want CheapTickets.nl heeft een groot assortiment vluchten naar steden wereldwijd. Ook bieden wij de mogelijkheid om voordelig een hotelovernachting of compleet verzorgde vliegreis online te reserveren.

Naar Fort Mcmurray vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl