Vlieg voordelig naar Sint Maarten

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Sint-Maarten

Sint Maarten is een eiland dat onderdeel is van de Nederlandse Antillen. Het eiland is een fijne bestemming voor watersportliefhebbers. Je kunt er namelijk heel goed windsufen, zeilen, waterskiën en duiken. Ook zonliefhebbers zijn op Sint Maarten aan het goede adres. Wat mag je écht niet missen en wat moet je weten voor je vertrekt? Wij helpen je een handje!

Bezienswaardigheden

Deze bezienswaardigheden op Sint Maarten zijn zeker een bezoekje waard:

Philipsburg
De hoofdstad van Sint Maarten is Philipsburg. Hier kun je naast zon, zee en strand, genieten van de vele restaurants en winkels.

Fort Amsterdam
Dit fort biedt een kijkje in de geschiedenis van Sint Maarten. Het fort ligt aan de Sint Annabaai en is gebouwd in 1635. Het is een groot bouwwerk met meerdere functies. Zo zijn er een kerk, een paleis, ministeriegebouw, bastions en een groot plein aanwezig.

St. Maartenspark
Een leuk uitstapje is het dierenpark, St. Maartenspark. Het park biedt onderdak aan meer dan zestig verschillende diersoorten zoals tijgers, apen en krokodillen. Ook is er een speeltuin en een botanische tuin.

Duiken
Sint Maarten is een toplocatie om te (leren) duiken. De bekendste duiklocaties zijn Cable Reef en Great Bay. Ontdek de meest tropische vissen of ga op duiksafari en voer haaien!

Stranden
Bounty stranden en een briesje door je haar. Klinkt fijn toch? Sint Maarten heeft het allemaal. Ga naar het strand Dawn Beach om te snorkelen en te relaxen. Liever iets hippers? Ga dan naar Great Bay Beach of bekijk vliegtuigen van wel heel dichtbij op Maho Beach.

Praktische info

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomermaanden is ongeveer 30°C en in de wintermaanden ongeveer 27°C. In het natte seizoen (juni – november) kan de zon volop schijnen.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er zes uur vroeger dan in Nederland, in de winter is dat vijf uur.
  • Munteenheid: de Antilliaanse gulden.
  • Taal: de officiële taal in Nederlands en Frans. Een groot deel van de bevolking spreekt Engels en in mindere mate Papiamento en Spaans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam naar Sint Maarten. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Sint Maarten leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Sint Maarten

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Sint Maarten? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Sint Maarten

Zoek je goedkope vliegtickets naar Sint Maarten op de Nederlandse Antillen? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Sint Maarten.

Andere vluchten naar Nederlandse Antillen