Het gevoel van... verwondering

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

De populairste natuurreizen: onze tips

Ga op safari in de buurt van Johannesburg, laat je je verrassen door de prachtige uitzichten in Ijsland of droom weg bij de tempels in Kathmandu. De wereld is mooi! En in de omgeving van sommige steden is het nog nét dat beetje mooier. Benieuwd waar? Wij maakten een overzicht van de fijnste natuurreizen.

Populaire natuurreizen binnen Europa

Ga je naar Reykjavik, Florence of toch Palermo? De natuur van Europa is prachtig! Beleef het zelf en bekijk snel de populairste natuurreizen binnen Europa.
Bekijk alle natuurreizen binnen Europa >>

# 1 Christchurch

Christchurch is de hoofdstad van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en de perfecte uitvalsbasis om de rest van dit adembenemende land te verkennen. Rijd naar Kaikoura om walvissen te spotten, ga picknicken in Botanic Garden en sluit je dag af in Oxford Terrace, de uitgaanswijk van Christchurch.

Boek tickets naar Christchurch

# 2 Quito

Start jouw natuurreis door het prachtige Ecuador in Quito en proef de sfeer van deze koloniale hoofdstad. Wist je dat de oude binnenstad tot één van de mooiste centra van Latijns-Amerika wordt gerekend? Vanaf de top van de heuvel El Panecillo heb je een adembenemend uitzicht.

Boek tickets naar Quito

# 3 Dallas

Je denkt misschien niet meteen aan Dallas wanneer je op zoek bent naar een natuurreis, maar de stad biedt jou de uitgelezen kans om het uitgestrekte Texas te verkennen! Het gebied kent vele natuurparken, zoals het Big Bend National Park en het Guadalupe Mountains National Park.

Boek tickets naar Dallas

De kleine lettertjes

  • Genoemde tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en gekozen reisdata.
  • Genoemde tarieven zijn gebaseerd op vluchten vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel.
*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice