Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

48 uur in de fijnste steden

Een weekend weg

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Het gevoel van... er even tussenuit

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Weekendje weg? Vergelijk hier jouw vliegtickets!

Tijd om een weekendje weg te gaan! Waarom? Gewoon, omdat je nieuwe culturen wilt ontdekken. Of omdat pizza, tapas of Franse frietjes net even wat beter smaken in het land van herkomst. Maar vooral omdat tickets voor een weekend weg vaak niet duur hoeven te zijn. Vergelijk en boek ze dus razendsnel op CheapTickets.nl!

De voordelen van een weekendje weg

Een weekendje weg heeft alleen maar voordelen! Je bent weinig geld kwijt aan accommodatie. En je hoeft er geen vakantiedagen voor op te nemen! In twee dagen kun je bovendien goed de sfeer in een stad proeven. Zo krijg je heel veel vakantiegevoel in weinig tijd. Dan kun je er weer even tegenaan!

48 uur in...

Om je een idee te geven van wat je allemaal kunt doen in twee dagen op een bestemming, hebben wij voor de populairste bestemmingen een leuk weekendprogramma uitgezocht. Heel lekker eten, veel bezienswaardigheden bezoeken of gewoon lekker sfeer proeven op een pleintje: een weekendje weg is hartstikke leuk!

Wist je dat je ook heel makkelijk 48 uur op een bestemming kunt blijven met een lange stop-over. Dan kun je meerdere bestemmingen in één vakantie zien!

Alle weekendjes weg

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl