Omdat je met een auto net wat meer van je bestemming ziet

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

De populairste fly-drives

Raampje open, radio aan, zonnebril op je hoofd, en genieten! Rondtouren op jouw vakantiebestemming geeft je dat ultieme gevoel van vrijheid. Want zeg nou zelf, met een auto ontdek je de omgeving op de beste manier. Heb je dat ene dorpje nu wel gezien? Dan tour je gewoon door naar het volgende!

Fly-drives zijn erg populair en dat is niet voor niets! Je vliegt naar jouw vakantiebestemming en haalt op het vliegveld meteen je huurauto op. Zo ben je ook tijdens je vakantie lekker mobiel en kun je jouw eigen tempo bepalen.

Zo boek je jouw fly-drive op CheapTickets.nl

Lastig boeken, zo'n fly-drive? Helemaal niet! Boek vliegtickets naar de bestemming van jouw keuze en boek na je boeking meteen een huurauto naar keuze bij. Wij zorgen ervoor dat deze op het vliegveld voor je klaarstaat. Uitgetourt? Je levert de auto aan het einde van jouw vakantie weer op het vliegveld af. Want zo gemakkelijk is het.

Dit zijn de populairste fly-drives

Er zijn veel plekken op de wereld waar je perfect rond kunt touren in je auto. Zo zie je veel meer van de omgeving en kom je op plekjes die je zonder huurauto niet ontdekt zou hebben. Geen idee waar je heen wilt? Wij helpen je een handje en zetten de populairste fly-drives voor je op een rij.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Goedkope fly-drives

Zoek je goedkope fly-drives? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Vliegticket geboekt? Dan ga je daarna eenvoudig op zoek naar een geschikte huurauto voor jouw fly-drive vakantie. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw fly-drive meteen, waar je op dat moment ook bent. Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste fly-drive deal.

Onze populairste fly-drives

Leuk, zo'n fly-drive, maar welke gebieden zijn nu eigenlijk het meest populair? Je vliegt tenslotte niet naar een bestemming om daar een week te blijven, met een huurauto. Check dus hier onze tips per gebied om jouw fly-drive tot je ultieme vakantie te maken: