Vlieg voordelig naar Sint Eustatius

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Sint Eustatius

Sint Eustatius is een eiland tussen de Atlantische Oceaan en Caribische Zee en behoort tot de Nederlandse Antillen. Het eiland heeft een zonnig en warm klimaat met temperaturen die het hele jaar rond de 28ªC liggen.

Strand en Zee

Vanwege het zonnige klimaat vormen de stranden van Sint Eustatius een grote trekpleister bij zonaanbidders. Maar ook watersportliefhebbers kunnen er hun hart ophalen. Vanwege het warme en heldere water zijn duiken en snorkelen populaire activiteiten. In het water zijn mooie koralen, tropische vissen, zeeschildpadden en scheepwrakken te bewonderen.

Oranjestad

Op Sint Eustatius zijn een aantal leuke plaatsjes te vinden zoals Oranjestad, de voornaamste stad van het eiland. U vindt er een museum waar u meer te weten komt over de geschiedenis van het eiland. Naast gezellige bars, cafés en restaurants kunt u er enkele historische bouwwerken bezoeken, zoals Fort Oranje en Fort de Windt.

Ook een bezoekje aan de grote, slapende vulkaan De Quill mag je niet overslaan. Bovenop de vulkanische berg heeft u een indrukwekkend uitzicht over Oranjestad, de zee en de naburige eilanden Saba en Sint Maarten.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur Sint Eustatius heeft een tropisch en zonnig klimaat met het hele jaar door een gemiddelde temperatuur van 28°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er zes uur vroeger dan in Nederland, in de winters is dat vijf uur.
  • Munteenheid: de officiële munt is de Antilliaanse gulden (1 euro = 2,36 ANG.), maar er kan bijna overal met Amerikaanse dollars worden betaald.
  • Taal: de officiële taal is het Nederlands. Maar er worden ook ander talen gesproken, zoals Engels, Papiamento en Spaans
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Sint Eustatius

CheapTickets.nl is al vele jaren één van de grootste aanbieders van de goedkoopste vluchten naar Sint Eustatius. Kijk op de website voor de meest voordelige vliegtickets en regel uw vlucht direct online. In het overzicht vindt u ook de laagste tarieven voor hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties. Op die manier kunt u met CheapTickets.nl altijd zo goedkoop mogelijk vliegen!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Sint Eustatius

Zoek je goedkope vliegtickets naar Sint Eustatius in de Nederlandse Antillen? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Sint Eustatius.

Andere vluchten naar Nederlandse Antillen