Vlieg vanaf Rotterdam naar Curaçao

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Rotterdam - Curaçao

Woon je in de buurt van Rotterdam? Dan is Rotterdam The Hague Airport de perfecte luchthaven om naar Curaçao te vertrekken. Vanaf Rotterdam vlieg je naar meer dan 40 bestemmingen.

Vliegtickets Rotterdam - Curaçao (RTM-CUR)

Je vliegt vanaf Rotterdam naar Curaçao. Slim! Want de luchthaven van Rotterdam is net even wat kleinschaliger en minder druk dan Schiphol. Zo heb je geen lange wachtrijen en hoef je niet zo lang van tevoren aanwezig te zijn. Bovendien is het parkeerterrein van Rotterdam The Hague Airport altijd op loopafstand van de terminal. Na het inchecken heb je genoeg mogelijkheden om je rustig op je vlucht voor te bereiden. Zo zijn er een selfservice restaurant, een sandwichcorner en een espressobar. Bovendien kun je kosteloos gebruik maken van het gratis WiFi-netwerk.

Luchthaven Curaçao

Er is één luchthaven op Curaçao, namelijk Hato International Airport. Dit vliegveld ligt op 12 kilometer afstand van de hoofdstad Willemstad, aan de noordkust van Curaçao. In de buurt van de luchthaven liggen de grotten van Hato. Breng hier dus zeker een bezoekje aan als je toch in de buurt bent!

Airlines

Vanaf Rotterdam kun je onder andere vliegen met Transavia, British Airways, Turkish Airlines, TUI en Vueling. Deze airlines vliegen vanaf Rotterdam naar zowel zonbestemmingen en verre bestemmingen als fijne steden voor een citytrip. Curaçao is dus goed bereikbaar vanaf Rotterdam.

Wanneer moet ik vliegen?

Vanaf Rotterdam vliegen er zowel dag- als nachtvluchten naar naar Curaçao. Het tijdsverschil met Curaçao is in de zomertijd 5 uur en in de wintertijd 6 uur. Kies je voor een dagvlucht Rotterdam - Curaçao, dan land je in de middag. Slaap je liever tijdens het vliegen? Kies dan voor een nachtvlucht Rotterdam - Curaçao zodat je daarna vol energie de sfeer van dit prachtige eiland kunt proeven.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Curaçao

Zoek je goedkope vliegtickets Rotterdam - Curaçao (RTM - CUR)? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal van Rotterdam naar Curaçao (RTM - CUR).

Andere vluchten naar Nederlandse Antillen