Vlieg vanaf Düsseldorf naar Curaçao

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Düsseldorf - Curaçao

Woon je in de buurt van Düsseldorf? Dan is Düsseldorf Airport de perfecte luchthaven om naar Curaçao te vertrekken. Vanaf Düsseldorf vlieg je naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd. Het is dan ook niet voor niets de op twee na grootste luchthaven van Duitsland.

Vliegtickets Düsseldorf - Curaçao (DUS-CUR)

Je vliegt vanaf Düsseldorf naar Curaçao. Slim! Omdat de luchthavenbelasting in Duitsland lager is dan in Nederland, zijn de tickets met vertrek vanaf Düsseldorf vaak net even iets goedkoper. Vooral wanneer je vanaf Düsseldorf naar een bestemming in Afrika, Azië, Zuid-Amerika of de Verenigde Staten vertrekt, merk je het prijsverschil. Dichtbij Düsseldorf Airport ligt Weeze Airport (Niederrhein), vanwaar je ook goedkope tickets boekt.

Luchthaven Curaçao

Er is één luchthaven op Curaçao, namelijk Hato International Airport. Dit vliegveld ligt op 12 kilometer afstand van de hoofdstad Willemstad, aan de noordkust van Curaçao. In de buurt van de luchthaven liggen de grotten van Hato. Breng hier dus zeker een bezoekje aan als je toch in de buurt bent!

Airlines

Vanaf Düsseldorf kun je met nagenoeg alle bekende airlines vliegen. Het is wat dat betreft gelijk aan Schiphol. Wat dacht je bijvoorbeeld van Airberlin, Air Europa, British Airways, Emirates, Etihad Airways, KLM, Easyjet, Vueling en TUI? Deze airlines vliegen vanaf Düsseldorf naar zowel zonbestemmingen als verre bestemmingen en fijne steden voor een citytrip. Curaçao is dus goed bereikbaar vanaf Düsseldorf.

Wanneer moet ik vliegen?

Vanaf Düsseldorf vliegen er zowel dag- als nachtvluchten naar naar Curaçao. Het tijdsverschil met Curaçao is in de zomertijd 5 uur en in de wintertijd 6 uur. Kies je voor een dagvlucht Düsseldorf - Curaçao, dan land je in de middag. Slaap je liever tijdens het vliegen? Kies dan voor een nachtvlucht Düsseldorf - Curaçao zodat je daarna vol energie de sfeer van dit prachtige eiland kunt proeven.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Curaçao

Zoek je goedkope vliegtickets Düsseldorf - Curaçao (DUS - CUR)? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal van Düsseldorf naar Curaçao (DUS - CUR).

Andere vluchten naar Nederlandse Antillen