Vlieg vanaf Brussel naar Curaçao

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Brussel - Curaçao

Vliegen vanaf Brussel Airport naar Curaçao is vaak net even iets voordeliger dan vliegen vanaf Schiphol en dus een aantrekkelijk alternatief voor reizigers die het niet erg vinden wat verder te reizen voor een luchthaven. Je vliegt vanaf deze luchthaven naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd.

Vliegtickets Brussel - Curaçao (BRU-CUR)

Je vliegt vanaf Brussel naar Curaçao. Slim! Tickets met vertrek vanaf Brussel zijn namelijk vaak net iets voordeliger. Als je vanaf Brussel naar Curaçao vertrekt, is jouw vertrekluchthaven hoogstwaarschijnlijk Brussels Airport, ook wel Zaventum genoemd. Dit is de grootste luchthaven van België met jaarlijks meer dan 17 miljoen passagiers. De luchthaven biedt veel voorzieningen, zoals VIP-lounges, gratis WiFi, parkeergelegenheid, bagagekluizen en talloze winkels om tax free te shoppen. Geen reden dus om je voor je vertrek te vervelen!

Luchthaven Curaçao

Er is één luchthaven op Curaçao, namelijk Hato International Airport. Dit vliegveld ligt op 12 kilometer afstand van de hoofdstad Willemstad, aan de noordkust van Curaçao. In de buurt van de luchthaven liggen de grotten van Hato. Breng hier dus zeker een bezoekje aan als je toch in de buurt bent!

Airlines

Vanaf Brussel kun je onder andere vliegen met British Airways, Emirates, Etihad Airways, KLM, Easyjet, Vueling en Turkish Airlines. Deze airlines vliegen vanaf Brussel naar zowel zonbestemmingen als verre bestemmingen en fijne steden voor een citytrip. Curaçao is dus goed bereikbaar vanaf Brussel.

Wanneer moet ik vliegen?

Vanaf Brussel vliegen er zowel dag- als nachtvluchten naar naar Curaçao. Het tijdsverschil met Curaçao is in de zomertijd 5 uur en in de wintertijd 6 uur. Kies je voor een dagvlucht Brussel - Curaçao, dan land je in de middag. Slaap je liever tijdens het vliegen? Kies dan voor een nachtvlucht Brussel - Curaçao zodat je daarna vol energie de sfeer van dit prachtige eiland kunt proeven.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Curaçao

Zoek je goedkope vliegtickets Brussel - Curaçao (BRU - CUR)? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal van Brussel naar Curaçao (BRU - CUR).

Andere vluchten naar Nederlandse Antillen