“Curaçao ís de reisfolder in het echt”

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Curaçao, dushi!

Het eiland wat bekend staat om zijn gekleurde huisjes, het mooie weer en het hoge vitamine zee-gehalte. Curaçao is dan ook de perfecte bestemming wanneer je toe bent aan een relax-vakantie. Naast de mooie stranden en natuur heeft Curaçao een rijk historisch verleden en zijn er veel watersportmogelijkheden. Genoeg te zien en te beleven op dit prachtige eiland.

Wat te doen op Curaçao?

Strandkeuze stress is hier aan de orde van de dag. Ga je vandaag naar de rustige Grote Knip, snorkelen bij de Caracasbaai of naar het bekende Mambo Beach? Genoeg keuze. Omdat het eiland een historisch verleden heeft, kun je hier veel van terug zien op het eiland. Bezoek één van de landhuizen, Kunuku huisjes of spendeer je dag in Willemstad. Een leuk dagje weg is klein Curaçao waar je alleen per boot kunt komen. Prachtige plek om te snorkelen, zeeschilpadden te spotten en te relaxen.
Meer to do's op Curaçao >>

Evenementen op Curaçao

Het meeste belangrijke, maar ook meest feestelijke evenement van het jaar is Carnaval! Tijdens het evenement zijn er allerlei kleurrijke parades, muziek en heerlijk eten. Het North Sea Jazz festival is ook een enorm evenement wat elk jaar georganiseerd wordt. Er komen artiesten van over de hele wereld om op te treden tijdens dit festival.
Bekijk alle evenementen op Curaçao >>

Praktische info

  • Temperatuur: zowel in de zomer als de winter is de gemiddelde temperatuur ongeveer 27˚C.
  • Tijdsverschil: tijdens onze wintertijd 5 uur vroeger dan in Nederland en tijdens onze zomertijd 6 uur vroeger.
  • Munteenheid: de Antilliaanse Gulden (ANG).

Bekijk alle praktische info >>

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam of Rotterdam naar Curaçao. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Curaçao leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Curaçao

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Curaçao? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Curaçao

Zoek je goedkope vliegtickets naar Curaçao in de Nederlandse Antillen? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Curaçao.

Andere vluchten naar Nederlandse Antillen