“Bezoek Bonaire en beleef de wondere onderwaterwereld”

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Bonaire

Het eiland Bonaire is een prachtige locatie voor duikliefhebbers. De koraalriffen van Bonaire behoren tot de mooiste van de wereld. Er is een grote rijkdom aan tropische vissen en vele koraalsoorten. Het water van de Caribische zee is kristalhelder, waardoor je vaak tot meer dan 30 meter in het water kunt kijken. Niet van het duiken? Boven water is het ook goed vertoeven!

Bezienswaardigheden

Deze bezienswaardigheden zijn zeker een bezoekje waard:

Klein Bonaire
Klein Bonaire is een eilandje dichtbij Bonaire, waar je zeeschildpadden en zeepaardjes kunt zien als je gaat duiken of snorkelen.

Gotomeer
Bij het Gotomeer kun je flamingo's spotten. Bekijk deze roze rakkers en geniet van de natuur. Dit is namelijk een beschermd gebied, dus er zijn veel andere dieren en bijzondere planten te zien.

Grotten
Zoek de koelte op en bezoek een van de 2000(!) grotten op Bonaire. De bekendste grotten zijn Spelonk, Cueba di Roshikiri en de Barcardera Grotten.

Zeil of vaar het eiland rond
Aangezien Bonaire zulk prachtig helder water heeft, is een vaar- of zeiltochtje ideaal. Vaar met een boot met een glazen bodem om te zien wat er onder water leeft.

Praktische info

  • Temperatuur: zowel in de zomer als in de winter een gemiddelde temperatuur van 27˚C.
  • Tijdsverschil: tijdens de wintertijd 5 uur vroeger en tijdens de zomertijd 6 uur vroeger.
  • Munteenheid: de Amerikaanse Dollar (USD)
  • Taal: Nederlands en Papiamento.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam naar Bonaire. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Bonaire leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Eindhoven, Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Bonaire

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Bonaire? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Bonaire

Zoek je goedkope vliegtickets naar Bonaire in de Nederlandse Antillen? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Bonaire.

Andere vluchten naar Nederlandse Antillen