Vlieg vanaf Amsterdam naar Oujda

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Amsterdam - Oujda

Oujda ligt op ruim 2.041 kilometer vliegafstand van Amsterdam (Schiphol). De gemiddelde vliegtijd naar deze stad is met overstap 5 uur en 40 minuten. Je bent er dus zo!

Vliegtickets Amsterdam – Oujda (AMS-OUD)

Je vliegt vanaf Amsterdam (Schiphol) naar Oujda. Slim. Want naast de goede bereikbaarheid, de uitgebreide parkeerdiensten en de gratis Wi-Fi, hoef je je op Schiphol niet te vervelen. Na de douanecontrole kun je uitgebreid belastingvrij winkelen. En daar heb je de tijd voor! Op Schiphol geldt dat je 2 uur van tevoren aanwezig moet zijn voor Europese vluchten. Wil je wat tijd besparen? Check dan vast in via internet of maak gebruik van de automatische check-in balies op Schiphol zelf.

Luchthaven Oujda

Er is één luchthaven in Oujda: Oujda Angads Airport (OUD). De luchthaven grenst aan de rand van de stad en ligt op slechts 12 kilometer afstand van het centrum. Handig! Wist je dat je vanaf Oujda ook gemakkelijk naar Nador reist? Deze Marokaanse stad ligt op 140 kilometer afstand van het vliegveld van Oujda.

Airlines

Vanaf Amsterdam vliegen meerdere luchtvaartmaatschappijen naar Oujda. Vanuit Nederland gaan er geen rechtstreekse vluchten. Wil je wat meer van de wereld zien of ben je op zoek naar nog goedkopere vliegtickets? Vlieg dan met Royal air Maroc (tussenstop in Casablanca), Iberia (tussenstop in Madrid) of Turkish Airlines (tussenstop in Istanbul).

Wanneer moet ik vliegen?

Vanaf Amsterdam vliegen er zowel dag- als avondvluchten naar Oujda. Er is een tijdsverschil van een uur met Nederland. Wil je dus geen minuut van Oujda missen? Vlieg dan ’s ochtends, zodat je na een een heerlijk ontbijt meteen de stad in kunt duiken. Liever een vakantiedag minder opnemen of andere verplichtingen? Kies dan voor een avondvlucht. Kun je je daarna meteen in het bruisende nachtleven storten!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Oujda

Zoek je goedkope vliegtickets Amsterdam - Oujda (AMS - OUD)? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal van Amsterdam naar Oujda (AMS - OUD).