Marokko
Al Hoceima
Meerdere bestemmingen
Heen
Terug
1 Volwassenen, Economy

Vlieg voordelig naar Al Hoceima

Vliegtickets Al Hoceima (AHU)

Al Hoceima is het resultaat als je de Spaanse invloeden met de Marokkaanse cultuur mengt. In Al Hoceima hoef je ook niet vreemd op te kijken als de menukaarten in het Nederlands zijn. Hollandse toeristen zijn hier erg welkom. Veel inwoners van Al Hoceima hebben ook Nederlandse familieleden.

Wanneer kun je het beste vliegtickets boeken naar Al Hoceima?

Vliegtickets naar Al Hoceima zijn het goedkoopst als je lange tijd voor jouw reis boekt (meer dan 3 maanden). We raden je dan ook aan om een reis naar Marokko vér vooruit te plannen. Zo weet je zeker dat je een voordelig vliegticket te pakken hebt!

Coronavirus reisadvies

Kun je reizen naar Al Hoceima? Bekijk het actuele reisadvies.

Praktische info

 • Temperatuur: In de zomer is de gemiddelde temperatuur ongeveer 25˚C en in de winter ongeveer 10˚C.
 • Tijdsverschil: In Al Hoceima is het dezelfde tijd als in Amsterdam.
 • Munteenheid: De Marokkaanse Dirham
 • Taal: Marokkaans
 • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
 • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Last-minute vliegtickets naar Al Hoceima

Vliegen naar Al Hoceima hoeft niet duur te zijn. Over het algemeen is het boeken van een last-minute vliegticket duurder dan wanneer je vroeg boekt. Toch kan dit een prima optie zijn wanneer je er écht nu even tussenuit moet.

Bezienswaardigheden in Al Hoceima

De Spanjaarden waren de oprichters van deze Marokkaanse stad, die dan ook op een kleine afstand van Spanje te vinden is. Met een bevolking van ongeveer 400.000 inwoners is Al Hoceima een van de grootste havens van het Rifgebied. De Spaanse invloeden zijn zeker nog terug te zien in de scholen en de Katholieke Kerk.

De Blauw-witte huizen

Van oorsprong werden de huizen blauw en wit geverfd omdat men dacht dat dit de huizen zou beschermen tegen kwade geesten. Later vonden mensen de blauwe kleur gewoon erg mooi en namen dit over.

Luxe of budget

Zwemmen in een helderblauw zwembad hoeft niet duur te zijn. Al Hoceima heeft meerdere luxe hotels maar ook een aantal budget hotels. Langs het strand vind je veel restaurantjes waar je een fantastische maaltijd voor een leuk bedrag kan krijgen. Heeft je hotel geen zwembad, dan kun je altijd nog een duik nemen in de warme en blauwe zee!

Sport, avontuur en ontspanning

Doop je tenen in het water en maak je reis naar Al Hoceima zo intensief als je het zelf ziet zitten. Maak een trip door de woestijn, ga op surfles, leg je handdoek op het strand of laat je masseren en scrubben in een van de Marokkaanse badhuizen.

Fun Med

Fun Med is een watersportcomplex waar je alles kunt huren om te genieten van de blauwe zee. Huur hier alles van jetski's tot surfplanken of boek een van de vele boottochten en andere wateractiviteiten.

Vliegticket Al Hoceima

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Al Hoceima? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Naar Al Hoceima

vanaf

 1. Amsterdam
 2. Brussel
 3. Düsseldorf
 4. Eindhoven
 5. Rotterdam
Meer dan 30.000 verhuurlocaties

Maak je reis compleet

Auto huren?

Laagste prijsgarantie

Maak je reis compleet

Hotel boeken?

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets Al HoceimaAndere vluchten