Snel naar de zon
Last minutes Portugal

Het gevoel van... spontaan weggaan

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vergelijk alle last minutes naar Portugal op CheapTickets.nl

Op het laatste moment toch nog even naar de zon? Groot gelijk! Op CheapTickets.nl vergelijk je in één oogopslag alle last minutes naar Portugal. Maak jouw reis compleet en boek er ook meteen een hotel en/of huurauto bij. Zo ga je goed voorbereid op reis.

Portugal is niet voor niets een zeer populaire last minute bestemming. Prachtige stranden, heerlijk eten, talrijke bezienswaardigheden, indrukwekkende natuur, dit land heeft het! Check de populairste last minute bestemmingen van Portugal en beleef binnen no time dat echte vakantiegevoel.

Populaire last minutes Portugal

De gele trams, de rode daken, de gezellige pleinen. In Lissabon wacht cultuur en plezier op je. Daarom is het ook een populaire last minute bestemming in Portugal. Vlakbij de stad liggen ook nog eens mooie stranden, zoals bij Sintra.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Lissabon

Zon, zon en nog eens zon! Boek een last minute naar Faro en geniet van de stranden aan de zuidkust van Portugal. Grote resorts zoals Albufeira liggen om de hoek en ook een uitstapje naar Spanje is mogelijk vanuit deze leuke plaats.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Faro

De hoofdstad van Madeira is een goede plek waarvandaan je het hele eiland kunt ontdekken. Pico do Arieiro, de mooie tuinen, de vele bloemen. Maak een boottochtje en spot dolfijnen! Heel het eiland ligt aan je voeten.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Funchal

Porto is een gezellige havenstad met veel mooie azulejos en een goede sfeer. Als je last minute naar Porto vliegt, geniet dan vooral van de mooie stranden in de omgeving. Molhe, Lavadores en Luz zijn echte aanraders.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Porto

Mensen die last minute naar de Azoren vliegen doen dat natuurlijk om te genieten van de stranden en de natuur op de mooie eilanden. Ponta Delgada is de hoofdstad van São Miguel en is vooral populair onder Nederlandse toeristen.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Ponta Delgada

Meer last minutes naar Portugal

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets PortugalAndere vluchtenCheaptickets.nl