Snel naar de mooie natuur
Last minutes Duitsland

Het gevoel van... spontaan weggaan

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vergelijk alle last minutes naar Duitsland op CheapTickets.nl

Op het laatste moment nog even naar een mooie bestemming in Duitsland? Groot gelijk! Op CheapTickets.nl vergelijk je in één oogopslag alle last minutes naar Duitsland. Maak jouw reis compleet en boek er ook meteen een hotel en/of huurauto bij. Zo ga je goed voorbereid op reis.

Duitsland is niet voor niets een zeer populaire last minute bestemming. Gezellige steden, prachtige kastelen en enorm veel, overweldigende natuur. Het land is enorm, dus er valt voor iedereen iets leuks te ontdekken! Check de populairste last minute bestemmingen van Duitsland en beleef binnen no time dat echte vakantiegevoel.

Populaire last minutes Duitsland

De prachtige hoofdstad van Duitsland is zeker een leuke last-minute bestemming! Ontdek de belangrijke geschiedenis van de stad bij Checkpoint Charlie, loop langs de Berlijnse muur maar geniet ook van de prachtige bezienswaardigheden die de stad rijk is.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Berlijn

De tweede stad van Duitsland is ook erg leuk om te bezoeken! De havenstad heeft een interessante geschiedenis. Relax in het park, bewonder de oude pakhuizen en bezoek een gezellige vlooienmarkt in het centrum. Er valt genoeg te ontdekken in Hamburg!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Hamburg

Het moderne Frankfurt wordt ook wel 'Mainhattan', het New York aan de rivier Main. Als je de hoge gebouwen ziet begrijp je meteen waarom! Een geweldige stad om te winkelen maar ook voor de gezellige kerstmarkten in het oude stadscentrum in december!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Frankfurt

München is natuurlijk de stad van het Oktoberfest, maar er is buiten het festival ook genoeg te beleven in deze grote stad. Ontdek de prachtige gebouwen en andere bezienswaardigheden in het oude centrum of ga lekker winkelen in één van de winkelcentra en -straten!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over München

Stuttgart heeft de reputatie een hardwerkende en goedgeklede stad te zijn. Dat zegt zelfs voor Duitse standaarden zeker iets! Er zijn geweldige kunstgalerijen, musea en winkels te ontdekken en te bezoeken. Zelfs de bibliotheek is een bezoek waard!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Stuttgart

Meer last minutes naar Duitsland

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets DuitslandAndere vluchtenCheaptickets.nl