Snel naar de zon
Last minutes Griekenland

Het gevoel van... spontaan weggaan

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vergelijk alle last minutes naar Griekenland op CheapTickets.nl

Op het laatste moment toch nog even naar de zon? Groot gelijk! Op CheapTickets.nl vergelijk je in één oogopslag alle last minutes naar Griekenland. Maak jouw reis compleet en boek er ook meteen een hotel en/of huurauto bij. Zo ga je goed voorbereid op reis.

Griekenland is niet voor niets een zeer populaire last minute bestemming. 13 zonuren per dag in de zomer, uitgestrekte stranden, heerlijk eten, vriendelijke mensen, dit land heeft het! Check de populairste last minute bestemmingen van Griekenland en beleef binnen no time dat echte vakantiegevoel.

Populaire last minutes Griekenland

De hoofdstad van Griekenland heeft heel veel historie om te ontdekken. Maar ook heel veel lekkere stranden! Op minder dan 30 kilometer afstand van de stad vind je de zachte stranden Vouliagmeni en Schinias en nog veel meer mogelijkheden.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Athene

Één van de mooiste eilanden van Griekenland is Corfu. Met een last minute naar Griekenland kun je genieten van de zon in de mooie baaien van Myrtiotissa en Nissaki. Of maak een wandeling door de groene natuur van het eiland.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Corfu

Kreta is het grootste eiland van Griekenland en heeft alles van zon, zee en strand tot natuur en levendige steden. Last minutes naar Kreta zijn populair omdat je op dit eiland optimaal kunt genieten van de zon en zee.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Heraklion

Even ontsnappen aan de sleur van de dag? Rhodos wacht op je. Met een last minute naar Rhodos kun je de volgende dag al genieten van de prachtige baaien aan de oostkust van het eiland, of het historische stadje Lindos! Wijde uitzichten, mooie kastelen, heerlijke stranden en een gezellige sfeer. In Rhodos vind je het allemaal.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Rhodos

Op Samos kun je goed feesten en overdag genieten van de zachte stranden. Bezoek bijvoorbeeld de stranden Lemonakia of Tsamadu. Het helder blauwe water is perfect om te duiken en te zwemmen. Samos is niet voor niets één van de populairste last minute bestemmingen van Griekenland.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Samos

Meer last minutes naar Griekenland

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets GriekenlandAndere vluchtenCheaptickets.nl