Snel naar de zon
Last minutes Spanje

Het gevoel van... spontaan weggaan

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vergelijk alle last minutes naar Spanje op CheapTickets.nl

Op het laatste moment toch nog even naar de zon? Groot gelijk! Op CheapTickets.nl vergelijk je in één oogopslag alle last minutes naar Spanje. Maak jouw reis compleet en boek er ook meteen een hotel en/of huurauto bij. Zo ga je goed voorbereid op reis.

Spanje is niet voor niets een zeer populaire last minute bestemming. Uitgestrekte stranden, heerlijke tapas en paella, gezellige winkelstraten, talrijke bezienswaardigheden, dit land heeft het! Check de populairste last minute bestemmingen van Spanje en beleef binnen no time dat echte vakantiegevoel.

Populaire last minutes Spanje

Zon, strand en cultuur. Barcelona heeft alles! Nog een nieuwe outfit nodig? Vlieg last minute naar Barcelona om te shoppen op de Rambla en slenter daarna zo het strand op. In de wintermaanden kun je in Barcelona de Nederlandse kou ontvluchten. Het is er dan minimaal 13 graden!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Barcelona

Ga je voor de lekkere tapas, de zachte stranden of de mooie gebouwen in Málaga? De stad is niet voor niets één van de populairste last minute bestemmingen van Spanje. In Málaga kun je de lange avonden doorbrengen met je voeten in het zand, terwijl je naar live muziek luistert. Dat is pas vakantie!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Málaga

Zin in een feestje? Ibiza is het party-eiland van Spanje. Hier kun je feesten op het strand tot de zon opkomt. Ook in de winter zijn er feestjes op Ibiza, dus je kunt op elk moment last minute naar deze vette bestemming. Wist je dat Ibiza ook prachtige natuur heeft? Je kunt er heel goed wandelen.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Ibiza

Madrid is hoge gebouwen, rode daken, heel veel pleinen en heerlijk eten. Als je cultuur zoekt, dan ben je in Madrid aan het goede adres. In deze stad vind je kunstmusea, historische gebouwen, sfeervolle restaurants en indrukwekkende paleizen. Cultuur in overvloed!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Madrid

Warme stranden, heel veel bootjes en luxe resorts sieren de kust van Alicante. Snel last minute naar de zon? Dan ben je in Alicante aan het goede adres. In Alicante zelf heb je mooie stranden, maar ook in het nabijgelegen Benidorm kun je de warme zon vinden.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Alicante

Meer last minutes naar Spanje

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets SpanjeAndere vluchtenCheaptickets.nl