Snel naar de mooie natuur
Last minutes Oostenrijk

Het gevoel van... spontaan weggaan

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vergelijk alle last minutes naar Oostenrijk op CheapTickets.nl

Op het laatste moment nog even naar een mooie bestemming in Oostenrijk? Groot gelijk! Op CheapTickets.nl vergelijk je in één oogopslag alle last minutes naar Oostenrijk. Maak jouw reis compleet en boek er ook meteen een hotel en/of huurauto bij. Zo ga je goed voorbereid op reis.

Oostenrijk is niet voor niets een zeer populaire last minute bestemming. Gezellige steden, schattige dorpjes en enorm veel, overweldigende natuur. En natuurlijk mag je de wintersport in dit bergachtige land niet vergeten! Check de populairste last minute bestemmingen van Oostenrijk en beleef binnen no time dat echte vakantiegevoel.

Populaire last minutes Oostenrijk

Wenen is één van de culturele hoofdsteden van Europa. Tijdens een bezoek aan deze kleurrijke stad mag je de prachtige musea en het Schönbrunn paleis niet overslaan. Natuurlijk kun je er ook fantastisch winkelen en je bent zo in de prachtige natuur van Oostenrijk!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Wenen

Eenmaal in Salzburg voelt het alsof je terug in de tijd bent gegaan. Het oude stadscentrum staat op de Unesco Werelderfgoedlijst en staat bekend vanwege de vele barokke gebouwen. De stad wordt omringd door bergen, it's The Sound of Music all over again!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Salzburg

Oh Tirol! Innsbruck ligt in een prachtige vallei in de Karwendel Alpen, en is een bekende plaats voor wintersport. De bergachtige omgeving is echt fantastisch, neem ook zeker je skies of snowboard mee als je in de winter gaat, je krijgt spijt als je het niet doet.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Innsbruck

Meer last minutes naar Oostenrijk

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets OostenrijkAndere vluchtenCheaptickets.nl