Snel naar de zon
Last minutes Frankrijk
Waar vlieg je vandaan? Waar wil je heen?
Zoek je vlucht
Vlucht + hotel/auto

Het gevoel van... spontaan weggaan

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,90 (1 pers.) - € 29,90 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vergelijk alle last minutes naar Frankrijk op CheapTickets.nl

Op het laatste moment toch nog even naar de zon? Groot gelijk! Op CheapTickets.nl vergelijk je in één oogopslag alle last minutes naar Frankrijk. Maak jouw reis compleet en boek er ook meteen een hotel en/of huurauto bij. Zo ga je goed voorbereid op reis.

Frankrijk is niet voor niets een zeer populaire last minute bestemming. Prachtige natuur, uitgestrekte stranden, heerlijk eten, talrijke bezienswaardigheden, dit land heeft het! Check de populairste last minute bestemmingen van Frankrijk en beleef binnen no time dat echte vakantiegevoel.

Populaire last minutes Frankrijk

Van de Eiffeltoren tot het mooie Louvre, er zijn zoveel geweldige dingen te zien in deze grote hoofdstad! Maar ook shoppen kan als de beste, om nog maar te zwijgen over al het heerlijke eten. La vie est belle à Paris.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Parijs

Nice is één van de mooiste kuststeden van Frankrijk! Een prachtige boulevard aan de Middellandse Zee, geweldige markten en een schattig, historisch centrum. Een last-minute naar deze bruisende stad is echt geen straf!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Nice

Deze bruisende stad is de perfecte bestemming voor een last minute vakantie. Ontdek deze prachtige studentenstad, die voor een groot deel op de Unesco werelderfgoedlijst staat, amusez-vous!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Bordeaux

Aan de rivier de Loire ligt de 6e grootste stad van Frankrijk, Nantes. Deze prachtige, oude stad bestond al in de 5e eeuw, en hier is nog veel moois van terug te zien. Ga op ontdekking!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Nantes

Toulouse wordt door de rode daken en gelijkkleurige kerken ook wel 'La ville Rose' genoemd. Ontdek het oude centrum van deze grote stad en bezoek één van de gezellige markten die de stad rijk is.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Toulouse

Meer last minutes naar Frankrijk

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,90 (1 pers.) - € 29,90 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets FrankrijkAndere vluchtenCheaptickets.nl