Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over CheapTickets

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Over CheapTickets.nl

Jouw verlangen om heerlijk op reis te gaan is groot. Bij CheapTickets.nl weten we dit als geen ander. Daarom is onze topprioriteit om jou te ontzorgen.

Wil jij de juiste keuzes maken voor jouw reis? Wij geven je praktische reisinspiratie van A tot Z! Met 2.5 miljoen klanten en ruim 9000 bestemmingen zijn wij allesweter op het gebied van reizen.

Zoek je een ticket om familie te bezoeken? Wil je nieuwe culturen ontdekken? Of wil je je horizon verbreden? Welke tickets of reizen je ook zoekt, wij geven jou het beste advies.

Bij CheapTickets.nl vind je eenvoudig en snel de juiste tickets. Via ons platform vergelijk je in een paar muisklikken de beste prijzen. Je reis is binnen no-time vastgelegd. En heb je ook andere wensen, zoals hotels en autoverhuur? Dan vind je dat ook op CheapTickets.nl. Jouw hele reis kan in één klap geregeld zijn, wel zo gemakkelijk.

Contact met CheapTickets.nl

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar. Neem gerust contact met ons op. Bekijk onze meest recente contact opties.

Reviews en ervaringen

Jouw CheapTickets ervaring is belangrijk. Voor anderen, maar vooral voor ons. Daarom kun je als klant een beoordeling of ervaring achterlaten op Trustpilot.

Lees meer over CheapTickets reviews en ervaringen.

Persinformatie

Neem voor mediavragen contact op met onze woordvoerder.

Op onze perspagina vind je meer informatie over persberichten, publicaties, beeldmateriaal en veelgestelde persvragen.

Over Travix

CheapTickets.nl is een label van moederbedrijf Travix. Travix is het grootste Nederlandse online reisbureau dat in 39 landen actief is. Onder Travix vallen vijf onafhankelijke websites: CheapTickets.nl, Vliegwinkel.nl, BudgetAir.com, Flugladen en Vayama.

Travix is onderdeel van de Trip.com Group, dat een van de grootste online reisbureaus ter wereld is. Nog een extra reden waarom boeken bij CheapTickets.nl een veilige en vertrouwde keuze is.

Bekijk hier het overzicht van alle Travix merken.

Vacatures

Werken bij CheapTickets.nl? Uitstekende keus! We zijn regelmatig op zoek naar nieuw talent! Eén van de vele leuke voordelen als je bij ons komt werken is dat we uitkijken over het prachtige Amsterdam. So we’re up in the air! Ben jij een harde werker en (belangrijker nog) een gezellige en fijne collega?

Bekijk hier alle openstaande vacatures.

Aanvullende Informatie

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl