Ontdek wat klanten van ons vinden!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

CheapTickets reviews

Dat jij een goede CheapTickets ervaring hebt, vinden wij belangrijk. Daarom doen we er alles aan om onze website continu te verbeteren en te innoveren. Daarvoor is jouw beoordeling nodig! Zo weten we namelijk wat je goed vindt op de website en wat je nog mist. Laat daarom jouw review voor CheapTickets.nl achter op Trustpilot.

Ben je benieuwd hoe anderen onze website ervaren? CheapTickets.nl reviews worden verzameld op Trustpilot. Hier vind je meer dan 6500 beoordelingen.

Wie is CheapTickets?

Met behulp van CheapTickets.nl kun je makkelijker de beste vliegtickets voor jou vinden. We vergelijken vliegtickets van meer dan 800 airlines en meer dan 9000 bestemmingen wereldwijd. Door onze goede airline-relaties bieden we jou speciale deals. Met behulp van filters in de zoekresultaten kun je het ticket vinden dat aan jouw wensen voldoet. Ook is het mogelijk bij CheapTickets.nl een hotel, huurauto, bagage of verzekering bij je vliegticket te boeken. Dan ben je dus in een keer klaar voor jouw vliegreis.

Is CheapTickets veilig?

Als je vliegtickets boekt, wil je natuurlijk wel verzekerd zijn dat de website waarbij je boekt veilig en betrouwbaar is. Daarom is CheapTickets.nl aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen. Dit betekent dat alle voorwaarden zijn overeengekomen met de Consumentenbond. CheapTickets.nl is ook lid van de Stiching Garantiefonds Reisgelden. Hierdoor is het geld dat jij voor je vakantie betaald hebt verzekerd zonder extra kosten. Je kunt er dus zeker van zijn dat jouw boeking bij CheapTickets.nl veilig en betrouwbaar is.

Laat jouw CheapTickets review achter

We horen graag wat jij vindt! Laat jouw CheapTickets.nl beoordeling achter op Trustpilot.

CheapTickets Klantenservice

Wil je geen review over CheapTickets.nl achterlaten, maar heb je vragen of opmerkingen over een boeking? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice