Snel een leuke citytrip
Last minutes vanuit Nederland

Het gevoel van... spontaan weggaan

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vergelijk alle last minutes vanuit Nederland op CheapTickets.nl

Op het laatste moment toch nog even naar de zon? Groot gelijk! Op CheapTickets.nl vergelijk je in één oogopslag alle last minutes vanuit Nederland naar bestemmingen over de hele wereld. Maak jouw reis compleet en boek er ook meteen een hotel en/of huurauto bij. Zo ga je goed voorbereid op reis.

Vanuit Nederland kan je van vijf luchthavens vertrekken, namelijk Amsterdam Schiphol Airport, Rotterdam Airport, Eindhoven Airport, Maastricht-Aachen Airport en Groningen Airport. Dit zijn de populairste bestemming waar je vanaf deze luchthavens naartoe kunt vliegen.

Het mooie Boedapest heeft voor ieder wat wils: mooie bezienswaardigheden, heerlijk eten en een geweldig uitgaansleven. Breng ook zeker een bezoekje aan één van de thermale baden voor een heerlijk, relaxte dag.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Boedapest

Voor een feestje zit je helemaal goed op dit eiland, maar er is zoveel meer te beleven! Huur een auto of scooter en ontdek de onontdekte plekjes: van strandjes tot mooie uitkijkpunten, het is er allemaal.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Ibiza

De Zweedse hoofdstad is een hele mooie, het wordt niet voor niets het 'Venetië van het Noorden' genoemd. De eilandjes waaruit stad bestaat, worden verbonden door talloze bruggetjes. Het is net alsof je in een sprookje beland bent!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Stockholm

Londen is altijd goed! Lekker shoppen, prachtige musea bekijken en nog véél meer. Een ritje in een black cab en een van de rode dubbeldekkerbussen hoort er natuurlijk ook bij. Je hoeft je niet te vervelen in deze wereldstad!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Londen

Rome moet je een keer gezien hebben in het leven! De hele stad is eigenlijk één groot openluchtmuseum, met natuurlijk het Vaticaan, de Trevifontein en het Colosseum. Rome zit bomvol geschiedenis en cultuur!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Rome

Alle last-minutes vanuit Nederland

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets NederlandAndere vluchtenCheaptickets.nl