Snel naar de zon
Last minutes Italië
Waar vlieg je vandaan? Waar wil je heen?
Zoek je vlucht
Vlucht + hotel/auto

Het gevoel van... spontaan weggaan

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,90 (1 pers.) - € 29,90 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vergelijk alle last minutes naar Italië op CheapTickets.nl

Op het laatste moment toch nog even naar de zon? Groot gelijk! Op CheapTickets.nl vergelijk je in één oogopslag alle last minutes naar Italië. Maak jouw reis compleet en boek er ook meteen een hotel en/of huurauto bij. Zo ga je goed voorbereid op reis.

Italië is niet voor niets een zeer populaire last minute bestemming. Prachtige stranden, heerlijk eten, talrijke bezienswaardigheden, indrukwekkende cultuur, dit land heeft het! Check de populairste last minute bestemmingen van Italië en beleef binnen no time dat echte La Dolce Vita gevoel.

Populaire last minutes Italië

Het Colosseum, het Forum Romanum, de Spaanse Trappen. Er is zoveel te zien in Rome! Je kijkt je ogen uit. Maar ook als je last minute naar de zon gaat, kun je in Rome terecht. Met een korte treinrit ben je al bij heerlijke stranden langs de westkust van Italië

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Rome

Last minute nog even een nieuw outfit bij elkaar shoppen? Dan is Milaan the place to be. In deze stad vind je heel veel winkels van grote merken. Vergeet tijdens het winkelen niet om een keer omhoog te kijken naar de mooie gevels in deze stad, want Milaan is echt prachtig!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Milaan

Het is één van de beroemdste steden en één van de populairste last minute bestemmingen van Italië. In Venetië zijn de straten gemaakt van water. Het is ongelofelijk mooi om te zien. En wist je dat je net buiten de stad ook van mooie stranden kunt genieten?

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Venetië

Een selfie maken met de scheven toren van Pisa staat bij veel mensen op hun bucketlist. Als je last minute naar Toscane vliegt, kun je niet alleen genieten van de mooie toren, maar ook van lekkere stranden, zoals die bij Marina di Pisa en Rivieria Apuana.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Pisa

De havenstad Napels ligt in een mooie baai aan de westkust van Italië. Als je op het strand ligt, heb je uitzicht over de indrukwekkende vulkaan Vesuvius, die bij Pompeii boven alles uittorent. Bezoek ook het kasteel in de stad!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Napels

Meer last minutes naar Italië

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,90 (1 pers.) - € 29,90 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets ItaliëAndere vluchtenCheaptickets.nl