Vliegtickets Aruba

Aruba is een zeer populaire vakantiebestemming in het Caribische gebied. En dat is natuurlijk niet voor niets. Het eiland beschikt over alle ingrediënten voor een optimale vakantie.

Prachtige stranden
Het eiland Aruba wordt praktisch omringt door de mooiste stranden ter wereld. Een voorbeeld hiervan is ‘Playa Hadikurari’, een strand dat bij uitstek geschikt is voor snorkelaars. Er is zelfs een speciaal strand voor kinderen, ‘Baby Beach’, met ondiep en kalm water.

Genieten van de natuur en het water
Midden op het eiland kunt u een wandeling maken in het Nationaal park Arikok, bij de gelijknamige berg. Hier kunt u verschillende planten- en dierensoorten, maar ook de bekende Arawak tekeningen bezichtigen.

Het ‘geheime’ natuurlijke zwembad ‘Conchi’ is ook een aanrader. U kunt hier alleen met een jeep of een paard komen. Het zwembad ligt tussen de rotsen, aan de noordkust van het eiland.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur ongeveer 30˚C en in de wintermaanden ongeveer 27˚C.
  • Tijdsverschil: tijdens onze wintertijd 5 uur vroeger dan in Nederland en tijdens onze zomertijd 6 uur vroeger.
  • Munteenheid: Arubaanse Florijn.
  • Taal: de officiële taal is het Nederlands, maar men spreekt ook Papiamento en redelijk Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Aruba
Bent u van plan om naar de Aruba te vliegen? Dan zit u bij CheapTickets.nl helemaal goed. Bij ons vindt u razendsnel de goedkoopste vliegtickets voor vluchten naar diverse bestemmingen.

CheapTickets.nl biedt de mogelijkheid om prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen te vergelijken. Op die manier kunt u de meest voordelige tickets vinden!

Vliegtickets naar Aruba

Zoekt u betaalbare vliegtickets naar Aruba in de Nederlandse Antillen? Op deze site kunt u alle ticketverkopers en hun prijzen vergelijken en direct uw vliegtickets reserveren. Dit bestelsysteem is continu up-to-date en zet de goedkoopste prijzen naar Aruba voor u onder elkaar. CheapTickets.nl is al jarenlang één van de meest gekozen aanbieders voor goedkope vliegtickets.

Dankzij onze ervaring en bekwame service bieden we u een zorgeloze vakantie naar Aruba. Verzeker uzelf van een geweldige vakantie waar u kunt genieten van de natuur, cultuur en de zon van Aruba. Graag Aruba eens willen zien? Boek uw vliegtickets bij CheapTickets.nl en ga laag geprijsd naar Aruba in de Nederlandse Antillen.

Andere vluchten naar Nederlandse Antillen

Bonaire , Curacao , St. Eustatius , Aruba , Sint Maarten , Saba
Andere vluchten naar Nederlandse Antillen
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten