Vliegtickets New York

Vliegtickets New York

New York is de grootste stad van Amerika en onbetwist de bekendste stad ter wereld. En met CheapTickets.nl vliegt u er goedkoop naar toe! Wist u trouwens dat New York vroeger in bezit was van Nederland? En het verkocht werd voor 60 ouderwetse guldens?? Ongelooflijk maar waar.

Topattracties in the Big Apple!

Iedere stad heeft natuurlijk haar bezienswaardigheden maar New York bezit er wel héél veel. Het meest bezocht is het vrijheidsbeeld, maar de stad biedt natuurlijk veel meer. Geniet van het uitzicht vanaf het Empire State Building, ontspan in het Central Park, proef kunst in het Metropolitan Museum of Art en bezoek de Washington Square waar u goochelaars, straatmuzikanten en vuurspuwers aanschouwt.

Vakantie- of stedentrip in New York
Wie op vakantie gaat naar Amerika, moet natuurlijk een bezoek brengen aan New York. Maar ook voor een weekendtrip kunt u prima in deze wereldstad terecht. Via CheapTickets.nl vliegt u er ook nog eens goedkoop heen. Wanneer u de gegevens in het zoekvenster invoert, vindt u direct een overzicht met vluchten naar New York.

Algemene reisinformatie New York

  • Temperatuur:  de gemiddelde zomertemperatuur is 25°C en de gemiddelde wintertemperatuur 5°C.
  • Tijdsverschil: zes uur vroeger
  • Munteenheid: de US Dollar
  • Taal: Engels
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Goedkoop vliegticket New York
Vliegen naar New York is doorgaans niet goedkoop. Op CheapTickets.nl vergelijkt u razendsnel alle luchtvaartmaatschappijen die vliegen op The Big Apple. Vergelijk de vluchten en ontdek meteen welke vliegtickets scherp geprijsd zijn.

Goedkope vliegtickets vindt u eenvoudig en razendsnel op CheapTickets.nl!!

Cityguide New York
En.. heb jij wel zin in een trip naar New York? Vergeet dan niet onze reisgids mee te nemen, dan weet je zeker dat je niks mist in deze mooie stad. CheapTickets.nl heeft speciaal voor jou een digitale cityguide samengesteld met alle hotspots, tips van locals en de hipste restaurantjes op een rij.

Nu: New York cityguide voor slechts € 2,95

Vliegtickets naar New York

Beleef een grandioze vakantie in New York. Bij CheapTickets.nl zijn deze vliegtickets voor een scherpe prijs te koop. Garandeer uzelf van een geweldige vakantie en beleef de cultuur van New York.

Niet alleen naar New York heeft CheapTickets.nl de scherpst geprijsde vliegtickets, maar voor steden in heel de Verenigde Staten kunt u bij CheapTickets.nl alles vergelijken. Nog niet in New York geweest? Boek met behulp van het reserveringssysteem eenvoudig en efficiënt vluchten naar New York. Vergelijk in een handomdraai alle vliegticket tarieven van vele aanbieders en bestel uw goedkoopste vlucht naar New York in de Verenigde Staten.

{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten