Vliegtickets El Paso

Vliegtickets El Paso
El Paso is een stad aan de Mexicaanse grens, in het uiterste westen van de Amerikaanse staat Texas. Naast culturele attracties is er in El Paso veel natuurschoon te vinden.

Cultuur
El Paso heeft een aantal interessante musea, waaronder het Border Patrol Museum. Hier vindt u een grote collectie oude foto’s uniformen, wapens en vliegtuigen van de U.S. Border Patrol. Meer over de geschiedenis vindt u in het History Museum en in het Archeologisch museum komt u alles te weten over de oorspronkelijke bewoners, de indianen.

Parken
Vanuit El Paso kunt u mooie uitstapjes maken naar het Guadalupe Mountains National Park dat voornamelijk uit bergen bestaat. In het park zijn vele wandelpaden te vinden en er is een historisch museum over de geschiedenis van de streek.

Houdt u het liever wat dichter bij huis? Breng dan een bezoek aan de dierentuin van El Paso. Hier kunt u een groot aantal exotische dieren bekijken waaronder de zeldzame Amur luipaard uit Rusland en China en de met uitsterven bedreigde Mexicaanse wolf.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli 36°C en in januari
  • 13°C.
  • Tijdsverschil: het is er acht uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket El Paso
Ervaar het gemak van online boeken en regel direct de goedkoopste vluchten naar El Paso op CheapTickets.nl. In slechts enkele eenvoudige stappen heeft u het beste vliegticket in uw bezit. Omdat u direct profiteert van de meest recente aanbiedingen kunt u altijd zo voordelig mogelijk naar uw bestemming vliegen. Bovendien kunt u gebruik maken van de laagste tarieven voor hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties!

Vliegtickets naar El Paso

Beleef een zorgeloze vakantie in El Paso. Bij CheapTickets.nl zijn de vliegtickets voor een lage prijs te reserveren. Garandeer uzelf van een leuke vakantie en ontdek de wereld van El Paso.

Niet alleen naar El Paso heeft CheapTickets.nl de scherpst geprijsde vliegtickets, maar voor steden in heel de Verenigde Staten kunt u bij CheapTickets.nl alles vinden. Nog steeds niet in El Paso geweest? Bestel met ons boekingssysteem helder en snel vluchten naar El Paso. Vergelijk alle vliegticket bedragen van alle aanbieders en kies de goedkoopste vlucht naar El Paso in de Verenigde Staten.

{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten